Odds tip til Premier League: Målrig Liverpool-sejr forventes i London

mål odds tip

Odds tip på Premier League: West Ham – Liverpool

Der venter en god mandagskamp i Premier League, når West Ham tager imod førerholdet fra Liverpool på London Stadium.

Det er to hold, der har været involveret i nogle underholdende kampe i den seneste måneds tid, og vi kan se frem til en underholdende kamp.

West Ham har været i elendig form med tre nederlag på strbe imod Bournemouth, Wimbledon og senest Wolverhampton.

I de kampe har de indkasseret hele ni mål, og med tanke på Liverpools fronttrio med Salah, Firmino og Mané, så kan de få en lang aften i West Hams bagkæde.

Værterne har et hav af skader, men det virker som om, at Marko Arnautovic bliver klar. Generelt kan West Ham – på trods af skaderne – stille en ganske solid offensiv med spillere som Felipe Anderson, Michail Antonio og muligvis Samir Nasri.

Liverpool har den vigtige fronttrio med Salah, Firmino og Mané klar, og der bliver muligvis også plads til Xherdan Shaqiri i startopstillingen foran to spillere på den centrale midtbane.

De mangler fortsat den faste højre back Trent Alexander-Arnold, og det bliver formentlig James Milner, der erstatter ham.

West Ham – Liverpool: H2H

Det er meget interessant at kigge på de tidligere opgør mellem West Ham og Liverpool.

De sidste fem indbyrdes opgør er endt således:

  • Liverpool – West Ham: 4-0
  • Liverpool – West Ham: 4-1
  • West Ham – Liverpool: 1-4
  • West Ham – Liverpool: 0-4
  • Liverpool – West Ham: 2-2

Det virker veldt, at Liverpool har fået lov at score så mange mål så mange gange i streg. Selvom det er svært at styre den stærke offensiv, så skulle man tro, at de havde lært noget, men det virker ikke sådan, og det er ikke ligefrem fordi, at West Ham-defensiven har været tæt i de seneste par kampe.

Expected goals

Kigger man på expected goals i denne sæsons Premier League, så har både Liverpool og West Ham et gennemsnit på 3.00 mål i deres 24 kampe, hvilket er pænt over gennemsnittet.

Kigger man nærmere på holdenes seneste møde, som endte 4-0 til Liverpool, så lå expected goals på utrolige 3,88 – 0,43, hvilket man bestemt ikke finder ofte.

Vores spil til kampen går på, at der kommer mere end 2,5 mål og Liverpool vinder kampen. West Ham har bestemt ikke en stærk hjemmebane på London Stadium, hvor de kun har hentet tre point mere end på udebane.

Omvendt har Liverpool en målscore på 23-7 i deres 12 udekampe, og det ligner bestemt en målrig Liverpool-sejr.

Det har været kendetegnet for Jürgen Klopps Liverpool-hold i de seneste to sæsoner, at man ikke bliver passive af at være kommet foran. Det skete ganske vist i sidste rundes kamp imod Leicester, men det er ikke så foruroligende igen.

Liverpool-sejr + over 2,5 mål – 1.90 – bet365

Se alle vores odds tips her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.