Odds tip til Superligaen: Det ligner en stille kamp i Hjørring

odds fodbold tip

Odds tip til Vendsyssel – Hjørring: Ingen mål i 1. halvleg

Vi skal have afsluttet Superligaens gruppespil. Gruppe 2 afsluttes fredag aften, når AaB og Hobro mødes i Aalborg, mens Vendsyssel og Randers mødes i den anden kamp.

Stillingen i gruppen er som følger:

  1. Randers: 44 (-4)
  2. AaB: 41 (+3)
  3. Vendsyssel: 28 (-17)
  4. Hobro: 26 (-24)

Randers og AaB kæmper selvfølgelig om førstepladsen, mens Hobro og Vendsyssel kæmper for tredjepladsen.

Som det ses her, så skal AaB besejre Hobro, mens Randers skal tabe imod Vendsyssel, hvis førstnævnte vil ende på førstepladsen i gruppen, som betyder, at de kommer til at møde Horsens eller SønderjyskE i stedet for AGF.

Med tanke på holdenes målscore, så kan Vendsyssel sagtens klare sig med uafgjort, og det samme gælder selvfølgelig Randers.

Med uafgjort som et perfekt resultat for begge mandskaber, så er spørgsmålet bare, hvordan det kommer til at påvirke kampen.

Det er svært at forestille sig hverken Randers eller Vendsyssel vil satse særligt meget fra starten af kampen.

Der vil ikke være tale om decideret match fixing, hvis ingen af holdene har lyst til at satse, og man må ikke glemme, at der ekstremt meget på spil.

Udover, at en sæson i Superligaen i forhold til 1. division betyder 15-20 millioner for en klub som Vendsyssel, så betyder det også virkelig meget for den enkelte spillers karriere, og når samtlige 22 spillere på banen alle kan gøre det nemmere for dem selv med et uafgjort resultat, så kan man ikke klare dem.

Se alle vores odds tips her!

Odds hos bet365 er højt

Da bookmakerne åbnede for spil på kampen var de sat, som de havde været i en normal situation, men dette scenarie er langt fra normalt.

Odds er skredet fra 3.40 til omkring 2.50 hos samtlige bookmakere, og oddset på under 2,5 mål er gået fra 2.15 til omkring 1.55.

Der kan sagtens stadig gemme sig noget værdi i ovenstående odds, men vi har valgt at kigge i en lidt anden retning.

Vi spiller på, at der ikke bliver scoret i første halvleg. Det ville være lidt underligt, hvis holdene kom blæsende ud, og satsede vanvittigt på at komme foran, hvilket ikke vil give dem nogen fordel fremadrettet i Superligaen.

De 2.50 hos bet365 stikker en del ud fra markedet. Den helt store bookmaker uden dansk licens startede i 2.77, men ligger i skrivende stund med 2.24 – dog kun med 92 % tbp.

Som oddsene så tydeligt indikerer, så er denne kamp en speciel en af slagsen. 2.50 virker i den meget høje ende for 0-0 ved pausen, hvilket begge hold er tilfredse med.

Under 0,50 mål i 1. halvleg – 2.50 – bet365

Find odds bonusser her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.