Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 feb, 2019

Superliga tip: FC Midtjylland vinder klart i Vendsyssel

fodbold tips

Odds tip på Superligaen: Vendsyssel – FC Midtjylland

FC Midtjylland har efterhånden slået sig fast i den absolutte top af dansk fodbold. De danske mestre har nærmest fortsat det flotte spil fra sidste sæson, men de ligger dog tre point bag FC København, som er marginalt stærkere.

FC Midtjylland møder Vendsyssel på udebane i den første runde. Umiddelbart ikke en særligt spændende kamp for FCM-spillerne, men når det er den første betydende kamp i flere måneder, så bør motivation ikke være et problem.

FCM er umiddelbart væsentligt stærkere hjemme på MCH Arena end de er på udebane, men de har gjort det godt i udekampene imod holdene fra den nederste del af rækken.

Vejle blev slået 3-1, FC Nordsjælland med 4-1 og AC Horsens med 3-1, og generelt plejer FCM ikke at have problemer imod hold, der pakker sig helt ned, da de er helt vilde på dødbolde.

Se alle vores oddstips her!

Vendsyssel har hentet nye folk

Vendsyssel ligger på 12. pladsen, hvilket er nogenlunde forventeligt – måske endda positivt overraskende. De har kun hentet 19 point, men sluttede af med en fornem sejr på Brøndby Stadion.

De har valgt at investere en række ukendte spillere som Francisco Junior, Dylan McGowan, Tiemoko Konata og Benjamin Källman, mens de har lejet Mads Roerslev i FC København til højre backen.

Det er virkelig svært at sige, hvordan de nye spillere kommer til at gøre det, men det er i hvert fald interessant, at de har været så aktive. På den korte bane kommer det næppe til at betyde det hele store.

I Vendsyssels seneste træningskamp imod Viborg stillede de op således:

Michael Tørnes

Alexander Juel Andersen, Fischer, Kaltoft, Søren Henriksen

Mikkel Wohlgemuth

Tiémoko Konaté, Moses Opondo, Fransisco Junior, Jon Dagur Thorsteinsson

Emmanuel Ogude

Dermed var to af de nye spillere med i startopstillingen, men det er ikke til at sige om det bliver den samme opstilling imod FC Midtjylland

FCM er stærkere på alle positioner

FC Midtjylland må undvære den karantæneramte reservestopper Rasmus Nicolaisen, men med Erik Sviatchenko, Kian Hansen og Alexander Scholz, så bliver det intet problem at undvære.

Flere reservespillere er blevet solgt, mens de har hentet Junior Brumado og Patrick Souza. Evander er blevet købt, så han nu er permanent i klubben, og så har de lejet polske Rafal Kurzawa til at konkurrere med Marc Dal Hende på venstre back.

Læs mere om Superligaen her!

Stærkt odds hos Unibet

FC Midtjylland vandt stensikkert med 3-0 i den omvendte kamp, men det bliver næppe lige så nemt for dem på en sløj bane på et vindblæst stadion i Hjørring.

Hvis de skal lukke hullet til FC København, så er nødt til at vinde en kamp imod et af Superligaens dårligste hold.

Unibet stikker ud med odds 2.00 på FC Midtjylland -1.00 asian handicap. Det betyder, at der er fuld gevinst, hvis FC Midtjylland vinder med mindst to kasser, mens en et-målssejr giver pengene retur.

FC Midtjylland -1.00 AH – 2.00 – Unibet.

Se vores regnskab over alle odds tips her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.