Odds tip: Victor Wanyama får kort imod Ajax

gult kort

Odds tip til Champions League-kampen Tottenham – Ajax

Vores odds tip til semifinalen mellem Tottenham og Ajax går på, at Victor Wanyama får et kort.

Læs vores store optakt til kampen, hvor du finder info om skader, karantæner, forventede startopstillinger og meget andet.

OBS: Da det ikke er sikkert, at Victor Wanyama starter inde for Tottenham, så vær opmærksom på reglerne hos den enkelte bookmaker.

Vi spiller den hos Unibet, hvor du i tilfælde af en plads på bænken får din indsats retur. Spiller du den hos bookmakere som Danske Spil og bet365, så er spillet gyldigt i tilfælde af, at spilleren får spilletid.

Kommer han ikke på banen overhovedet, så får du din indsats retur.

Det er bedst at spille den hos Unibet, som, udover at have en mere fordelagtig regel, også har det højeste odds.

Find alle vores odds tips her!

Tottenham kan komme i problemer

Umiddelbart så burde Tottenham være klare favoritter i en hjemmekamp imod Ajax. De har vel spillerbudget, der er 5-10 gange større end Ajax’, men fodbold er heldigvis ikke altid så lige til.

Tottenham-holdet har været hårdt ramt af skader, og foruden Harry Kane, som er færdig for sæsonen, så må Spurs også undvære Heung-Min Son, som har været en af holdets allerbedste spillere i denne sæson.

De kommer til at møde et Ajax-hold, som kører med klatten i øjeblikket. De har taget Champions League med storm, men kæmper stadig hårdt for at vinde Æresdivisionen, som også er ekstremt vigtig for dem efter flere år uden mesterskaber.

De har spillet hele lige op med Bayern München i gruppespillet, mens de på suveræn vis har sendt først Real Madrid og siden Juventus ud af turneringen.

Særligt deres præstationer på Santiago Bernabeu og Allianz Stadium var til overraskelse for de fleste.

Find de bedste odds bonusser i Danmark!

Forventes mange kort

Hverken Tottenham eller Ajax er som sådan hårdt spillende hold, men derfor kan der stadig komme en del kort.

Ajax har fået 19 kort i 10 CL-kampe, mens Spurs har fået 21. Der står dog så meget på spil, at spillere ikke vil være for blege for at trække en nødbremse, hvis det skulle være nødvendigt for at forhindre en mulighed.

Kampens dommer er Mateu Lahoz, som kendere af spansk fodbold nok har lagt mærke til. Han tillader egentlig relativt hårdt spil, men er til gengæld meget glad for at sætte sig selv i fokus, hvilket kan skabe nogle sjove situationer.

Bookmakere har en linje på 4,5 kort, hvilket nok er en smule mere end vanligt.

Victor Wanyama har været hårdt ramt af skader i de seneste to sæsoner, hvorfor han ikke har fået meget fast spilletid.

Han forventes dog af klart de fleste aviser at starte på banen i aften som en holdende midtbanespiller.

I de seneste to års Premier League og Champions League har han fået et gult kort hvert 283. minut. Tager man hele karrieren så ligger gennemsnittet på 310 minutter.

Her er der så tale om CL-semifinale med en lidt skør spansk dommer imod et Ajax-hold, som har mange spillere med fart i fødderne.

Victor Wanyama får kort – 3.75 – Unibet

OBS: I skrivende stund gik oddset fra 4.00 til 3.75, men det skal være spilbart ned til omkring 3.33.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.