Odds tip til Superligaen: Kamil Wilczek scorer imod OB

fodbold

Vi har lavet odds tip til Superliga-kampen mellem Brøndby og OB, som spilles fredag aften på Brøndby Stadion. Vi har tidligere på ugen lavet en generel optakt til kampen, som du kan læse her.

Det ligner på forhånd en meget vigtig kamp. OB og Brøndby er de bedste kandidater til at vinde bronzemedaljerne, og med fire points afstand og kun 10 kampe igen, så står der meget på spil.

Det ligner umiddelbart en underholdende og målrig kamp, hvilket primært skyldes Brøndbys møde at gribe kampene an på. De angreber meget, og har store offensive profiler, mens deres defensiv sejler fuldstændigt.

OB-træner Jakob Michelsen er anderledes pragmatisk, men det betyder slet ikke, at OB kommer til at pakke sig – snarere tværtimod.

Se alle vores fodbold odds tips her!

Vores regnskab over alle odds tips hos Mesterbold:

  • Hitrate: 35/67 – 2 void
  • Gennemsnitsodds: 3,12
  • Profit ved flat staking: 24,38
  • Tilbagebetalingsprocent: 136,39 %

Odds tip: Kamil Wilczek scorer imod OB

Vores odds tip i denne omgang handler om Brøndbys polske topscorer Kamil Wilczek. Han kom til klubben som en ukendt polak, der havde fejlet i Serie A, men har siden udviklet sig til en af de største profiler i Superligaen.

Brøndby har været dybt afhængige af polakkens mål i denne sæson, hvor han har scoret 18 mål i 23 kampe.

Han sad ude i forårets første to kampe på grund af karantæne, men har scoret fem mål i de fire kampe, han har spillet siden da.

Fire af de mål er blevet scoret i de seneste to kampe, så han er brændende varm for tiden. Han er således også det klart bedste bud på en målscorer i kampen mellem Brøndby og OB.

Sammenlagt har han scoret 3 mål på 463 minutter imod OB i sin tid i Superligaen, men han har dog ikke scoret imod dem i denne sæson.

Et modargument til spillet er, at OB ikke har indkasseret ret mange mål på det seneste. Defensiven er sat godt op med Janus Drachmann foran de tre centerbacks, og så har de en stærk keeper i Sten Grytebust.

Alligevel forventes det, at Brøndby laver omkring 1,50 mål i kampen, hvoraf Kamil Wilczek selvfølgelig vil stå for en stor del af disse.

Der bør ikke være tvivl om, at Kamil Wilczek skal spille alle 90 minutter medmindre han selvfølgelig bliver skadet eller skal have en hyldestudskiftning i slutningen af kampen.

Ingen af de to mandskaber har umiddelbart nogle skader, som kommer til at have betydning for Kamil Wilczeks målchancer.

Kamil Wilczek scorer – 2.40 – Danske Spil.

Find de bedste odds bonusser i Danmark her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.