Champions League: Odds Tips til 3. spillerunde

gult kort champions league

FC Midtjylland – Ajax

Se vores store optakt til FC Midtjylland – Ajax!

Ligesom det var tilfældet i FC Midtjyllands seneste Champions League-kamp, så får man endnu engang en flot betaling på, at den centrale midtbanespiller Jens-Lys Cajuste får et kort.

FCM fik et enkelt kort imod Atalanta, da kampen blev afgjort tidligt, men i sidste rundes kamp imod Liverpool fik FC Midtjylland fire gule kort.

Der er lagt op til en spændende og mindst lige så vigtig kamp imod Ajax, så der er ingen grund til at tro, at FCM vil spille mindre aggressivt.

Læs dette for at få en odds bonus hos Betfair!

Svenske Cajuste er i gang med at få sit store gennembrud på den centrale midtbane. Han trives ved at ligge ved siden af Frank Onyeka, der rydder utroligt meget op, hvilket giver svenskeren frihed til at bevæge sig mere rundt.

Han får dog også en del kort. I denne sæson er det blevet til to gule i seks Superliga-kampe og et enkelt i de seks CL-kampe indtil videre.

Sammenlagt er det blevet til gule kort i tre af de seneste fem kampe for Cajuste. Betfair giver hele odds 4.00 på endnu et kort, og det tager vi imod.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.