Odds tips og spilforslag til Champions League-kvartfinalerne

benfica stadion

Onsdag den 12. august

Atalanta – PSG

Bookmakerne forventer en kamp med mange kort. Linjen ligger i skrivende stund på 5,5 med under som marginal favorit, og linjen på Atalanta ligger på 2,5 kort.

Det forventes altså, at dommer Anthony Taylor får en travl aften. Det samme kan man forvente, at Hans Hateboer gør.

Den 26-årige hollænder spiller højre wing back for Atalanta, og kommer derfor til at stå overfor Neymar og Juan Bernat i aftenens kamp.

Neymar er blandt de spillere i verden, som trækker absolut flest frispark til modstanderen. Det skyldes både hans måde at drible forbi modspillerne, men også hans provokerende facon, som kan tirre mange modstandere.

Hateboer har fået 28 kort i 10.199 minutter fordelt på 133 kampe i Atalanta-trøjen. Det svarer til et kort for hver gang, han har spillet 364 minutter, og alene på den baggrund er 3.25 ikke særligt højt.

Når man så kigger på kampens betydning og det faktum, at han spiller direkte overfor Neymar og Juan Bernat, og så bliver det et meget spændende spil.

Spilbar ned til 2.75.

Odds 3.25 kan fås hos Betfair Sportsbook og ComeOn.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.