DBU Pokalen: Odds tips til kvartfinalerne

dårlig fodboldbane

Vores odds tip til pokalkvartfinalerne mellem Vejle og Randers går på, at Vejle sammenlagt går videre.

Odds tip: Vejle kan besejre Randers i kvartfinalen

Vi medgiver helt klart, at Randers skal være favoritter til at besejre Vejle over to kampe, men vi mener, at styrkeforholdet er skævt sat.

Randers har gang i en fremragende sæson, men kigger man nærmere på spillertruppen, så er det virkelig imponerende arbejde af Thomas Thomasberg og resten af staben.

Vejle afsluttede efteråret virkelig skidt, men de er kommet flot ud efter pausen.

Det klare argument for spillet er dog, at man får hele 4.00 på et Vejle-avancement. I vores optik skal chancevurderingen nærmere lyde på 70-30 i Randers’ favør, hvilket måske endda er for gavmildt.

Det kan sagtens gå hen og blive to meget tilfældige kampe på grund af banernes tilstand i øjeblikket.

Da Vejle tog imod AGF i Superliga-premieren var banen på Vejle Stadion ikke egnet til at spille fodbold på, og den er næppe blevet bedre siden da.

I forhold til matchuppet, så ser det bedst ud for Randers, som har vundet 3-1 og 3-0 over Vejle i de to møder i denne sæson.

Den første kamp spilles torsdag den 11. februar på Vejle Stadion, mens der venter en returkamp i Randers om en måneds tid.

Cashpoint stikker ud med odds 4.00, men du kan få 3.75 hos bet365.

I vores optik er den spilbar ned til omkring 3.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.