Fodbold odds tip til 1. division: Hvidovre – Lyngby

fodbold danmark mål

Odds tip til 1. division

Mens Superligaen har været i gang i nogle uger, så tager vi nu hul på den danske 1. division.

Når man spiller på en liga, som har holdt pause i tre måneder, så skal man gøre sig nogle ekstra overvejelser.

Holdene skal ofte bruge nogle kampe til at banke rusten af, og det kan give lidt ekstra tilfældigheder. Særligt i de lavere danske rækker, hvor banerne ofte har lidt under en kold vinter, men den har ikke været så slem denne gang.

Vi vælger dog, til trods for ovenstående, at spille på Lyngby i premierekampen på udebane imod Hvidovre.

Se regnskabet for alle vores odds tips.

Lyngby har forstærket sig over vinteren

I bestræbelserne på at mindske lønudgitfterne yderligere, så har Lyngby sagt farvel til nogle af de mere løntunge spillere som Oliver Lund, Mathias Hebo og Lasse Petry.

Mathias Hebo er det eneste klare tab, men ikke et tab, som de ikke kan komme sig over. De er relativt godt dækket ind på den centrale midtbane, hvor det forventes, at Martin Ørnskov og Jepser Christjansen vil spille med hjemvendte Frederik Gytkjær foran dem.

Petry bed sig aldrig fast i Lyngby, og Oliver Lund var generelt for svingende omend han fik masser af spilletid.

Rutinerede Lasse Nielsen er kommet ind, og han styrker bagkæden betragteligt. Som nævnt er Frederik Gytkjær tilbage i barndomsklubben, hvor han forventes at blive en klar forstærkning.

Danni König forventes at blive en god plan B-angriber, da Jeppe Kjær så småt er kommet sig ovenpå den hjernerystelse, som holdt ham ude i stort set hele efteråret.

Alt i at, så ligner det et forstærket Lyngby-hold.

Se flere odds tips her!

Hvidovre har mistet profil

Hvidovre var minimalt dårligere i efteråret end Lyngby, men det handler mere om Lyngbys underpræsteren end omvendt.

Lyngby har rutinerede spillere som Kim Aabech og Nicolaj Agger i truppen, men generelt er der ikke ret meget kvalitet i truppen.

De har endda mistet en af holdets største profiler, da Louka Andreasen er skiftet til AC Horsens. De har ligeledes mistet Andre Bjerregaard, som fik godt med spilletid i slutningen af efteråret.

Derudover er to marginalspillere skiftet. De har hentet Mike Mortensen og Frederik Jørgensen, som ikke bør være på niveau med Lyngbys spillere.

Odds er sat ud fra efteråret

Sidst, Lyngby var på besøg i Hvidovre, var i 2014, så den 3-0-sejr skal man ikke lægge meget i. Faktisk har Hvidovre ikke besejret Lyngby i over 10 år, så Lyngby har i hvert fald ikke historisk set haft svært ved at spille på Kæmpernes Arena, omend det næsten er uden betydning.

Oddssætningen havde set rigtig ud, hvis kampen var spillet i efteråret, hvor Lyngby havde Mark Sturdal ved roret, og godt med problemer med truppen.

Siden Christian Nielsen overtog cheftrænerjobbet har der været anderledes god stemning i klubben, men det virker ikke til, at Danske Spil har fulgt med i klubbens udvikling.

Lyngby har en ganske kompetent trup, som bør være i betragtning til at nå 3. pladsen selvom der skal godt med point på kontoen.

Den omvendte kamp på Lyngby Stadion endte 1-1. Gustav Marcussen scorede til 1-0, mens Hvidovre udlignede kort efter på et selvmål af Oliver Lund.

Det virker som et meget pænt odds på et Lyngby-hold, som kommer til få en halv hjemmebane med flere hundrede Lyngby-fans på lægterne, og som bør være væsentligt stærkere på alle positioner.

Det er kun Danske Spil, der har odds på kampen i skrivende stund, men de andre bookmakere forventes at komme med odds snarest.

Vi foventer, at Lyngby lukker i omkring odds 2, så der er altså flot værdi at hente her.

Lyngby vinder over Hvidovre – 2.45 – Danske Spil.

Find de bedste odds bonusser her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.