Odds tip til FC København – Esbjerg: Skov er varm!

fodbold odds tips spilforslag

Vi fortsætter med at levere spilforslag til den kommende runde af Superligaen. Tidligere lagde vi et tip til Vejle – Brøndby op, og det finder du her.

Nu gælder det så kampen mellem FC København og Esbjerg. Hjemmeholdet er selvfølgelig klare favoritter, og det kunne godt gå hen, og blive en underholdende kamp i Parken.

Esbjerg er ikke længere særligt godt kørende, og de får svært ved at stå imod FCK, som nok kommer til at presse hårdt på.

FCK vandt 6-1 i sidste rundes kamp imod AC Horsens, hvor Robert Skov og Jonas Wind stjal overskrifterne med hhv. tre og to kasser.

Generelt har FCK været stabile i efteråret, og for første gang i lang tid er der ikke udmattede spillere efter landskampe eller Europa League i midtugen.

Derfor er der høje forventninger til FCK før kampen imod Esbjerg, som simpelthen bare skal vindes – og gerne overbevisende.

Robert Skov er efterårets spiller

Vores odds tip handler om FCKs forrygende kantspiller, Robert Skov. Han har været den absolut største stjerne i efteråret, og han været ekstraordinær på det seneste.

Mere præcist, så mener vi, at 5.50 er for høj en betaling på, at Robert Skov scorer FC Københavns første mål. Det er egentlig ikke bare fordi, at han har gjort det i de seneste to kampe, men generelt så skal han score en god portion af FC Københavns kasser.

Han har lavet 13 mål og fire oplæg i 18 Superliga-kampe, og 10 af målene er blevet scoret i de seneste ni kampe. De 13 ud af FC Københavns 43 mål svarer til en andel på 30,23 %. Det snit holder han nok ikke igennem hele sæsonen, skal det dog siges.

Skov scorede på straffespark i topkampen imod FC Midtjylland, og lavede som sagt et hattrick i sidste rundes kamp AC Horsens.

Han har et skud, som man stort set aldrig finder i Superligaen, og det er bare at nyde det inden, at han bliver solgt til større liga.

Endnu mere imponerende er det, at han har scoret otte af målene udenfor feltet, hvilket ingen spillere i Europa har formået at gøre bedre i denne sæson.

Se blot denne statistik fra Tap In Fodbold, som i øvrigt er værd at følge, hvis du har en Twitter-konto.

Få din bonus her!

Fischer er fortsat fraværende

Viktor Fischer startede som lyn og torden i denne sæson, men han blev skadet i 4-2-sejren imod AGF, og det bør gøre chancerne for dette spil en smule bedre.

Mere af FC Københavns spil bliver nu sat op i højre side, hvor Robert Skov også får meget hjælp af Peter Ankersen, som altid skaber plads med overlaps.

Han er brændende varm, og kommer selvfølgelig til at spille fra start medmindre han bliver skadet i sidste øjeblik.

Robert Skov scorer første FCK-mål – 5.50 – bet365

Find alle vores odds tips her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.