Europa League: Odds tip til Inter – Shakhtar

gult kort

Vil du spille på Inter – Shakhtar Donetsk? Gør det hos bet365!

Mandag den 17. august

Inter – Shakhtar Donetsk

Vi har kigget nærmere på mandagens Europa League-semifinale, og fundet et spændende spil. Vi satser på, at Inters højre wing back, Danilo D’Ambrosio, får et kort i kampen, hvilket belønnes med 4.33 hos bet365.

Han har været inde og ude af holdet igennem sæsonen, men Antonio Conte har foretrukket ham over Victor Moses og Antonio Candreva på det seneste.

Igennem hele karrieren har D’Ambrosio fået 82 kort fordelt på 28.794 minutter, hvilket svarer til et kort for hver gang, han har spillet 351 minutters fodbold.

Umiddelbart svarer det meget godt til 4.33, men sandsynligheden skal være større i denne kamp, hvor der står en Europa League-finale på spil.

Læs vores store optakt til kampen her!

Bookmakerne har sat en kortlinje på 5,5, og Inters kortlinje på 2,5, så der forventes en del kort i aftenens kamp.

D’Ambrosio har fået 8 kort i løbet af 1936 minutters fodbold i denne sæson, hvilket svarer til et kort pr. 242 minutter.

Imod Shakhtar Donetsk skal italieneren spille overfor den driblestærke kantspiller Taison. Han er den spiller på Shakhtar-holdet, der dribler mest og den spiller, som der oftest bliver begået frispark imod.

Unibet har sat mere korrekte odds, da de giver 3.50 på et kort og 1.25 på, at han ikke får et kort.

Det svarer til en chancevurdering på 26,32 % sandsynlighed for et kort til wingbacken, og det virker nogenlunde rigtigt.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.