Superligaen: Odds tips til 6. spillerunde

OBs stadion i Odense

25/10: Randers FC – SønderjyskE

Det er ikke ofte, at vi er decideret uenige med oddsmarkedet på en Superliga-kamp, men det er tilfældet, når Randers tager imod SønderjyskE.

Markedet har vurderet Randers som klare favoritter på trods af en marginal hjemmebanefordel imod et stærkt spillende SønderjyskE-hold, og det i vores optik forkert.

SønderjyskE er i øjeblikket et væsentlig stærkere, og da der ikke kommer flere end 350 mennesker på Cepheus Park, så er den hjemmebanefordel tæt på ubetydelig.

Randers har fået fire point i de første fem kampe, og selvom de med rette kan føle sig bortdømt i deres seneste udekamp imod FC Nordsjælland, så har de bare ikke præsteret på et ret højt niveau.

De vandt fortjent med 3-0 over AC Horsens i den første runde, men siden salget af Emil Riis, så har de virket tandløse.

Situationen er anderledes for pokalvinderne fra SønderjyskE, som ligger på en fin fjerdeplads med 10 point efter de første fem kampe.

Ganske vist har de præsteret væsentlig bedre hjemme på Sydbank Park, men der er dog en grad af tilfældigheder i dette.

Man kan selv vælge, hvilken variant, man vil spille, men vi har valgt den rene udesejr til 3.20, hvilket man får hos blandt andre MrGreen, bet365 og Leo Vegas.

Denne er spilbar ned til omkring 2.75.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.