ceres park i århus

Selvom Superligaen først går i gang om 10 dage, så har vi allerede fundet værdispil til den kommende sæson. Se vores Superliga odds tips her!

  Søndag den 13. september 2020

  AC Horsens - Randers FC

  Vi tager et tidligt spil på Randers, som møder AC Horsens på udebane. Selvom det endnu ikke vides, så forventes der at være et par tusinde tilskuere til kampen, men AC Horsens’ hjemmebanefordel er generelt mindre end gennemsnittet.

  Bo Henriksen, som nærmest har opbygget klubben, er nu fortid i Horsens, og i stedet har de ansat den tidligere Hobro- og Esbjerg-træner Jonas Dal.

  Der venter Dal en meget svær opgave, og det er meget sandsynligt, at AC Horsens kommer til at kæmpe for at overleve.

  Der er blevet skiftet godt og grundigt ud i AC Horsens-truppen, men det er svært at vurdere om de er blevet stærkere eller svagere.

  Se alle odds tips og regnskab (112,57 % efter 161 spil)

  Situationen er anderledes hos Randers, som ikke har foretaget de store ændringer endnu.

  Johnny Thomsen er fortid i klubben, og selvom han vil blive savnet, så kan han erstattes.

  Det afgørende argument for spillet er dog prisen. 2.60 virker meget højt på en Randers-sejr, når man tænker på, at hjemmebanefordelen er yderst minimal.

  Der er et godt stykke tid til kampstart, og meget kan nå at ændre sig. Vi vurderer dog, at det er et skud værd som tingene ser ud nu.

  Vi følger op, når vi nærmer os kampstart.


 • AC Horsens - Randers FC

 • Superligaen
  13/09/2020
  14:00

  Odds er fra 01/09 - 16.55

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.

  Sæsonspil 2020/2021

  AC Horsens - Vejle H2H: Grundspillet

  Bookmakerne vurderer AC Horsens som et klart bedre mandskab end Vejle, men sådan hænger det ikke nødvendigvis sammen.

  AC Horsens har tilbragt de seneste fem sæsoner i Superligaen, hvor de efterhånden har fået etableret sig, mens Vejle netop er rykket op efter en ganske overbevisende sæson i 1. division.

  Det er dog yderst tvivlsomt, hvordan det går AC Horsens efter, at de har sagt farvel til vigtige Bo Henriksen, som er blevet erstattet af Jonas Dal.

  Han overtager en spillertrup, der er sat sammen af Bo Henriksen, som gang på gang fik et begrænset spillermateriale til at overpræstere.

  AC Horsens har sagt farvel til Jacob Linnet, Mattthias Præst, Oliver Drost, Erhan Masovic, Ayo Simon Okosun og Jeppe Kjær.

  Ind er kommet Jacob Buus, Thor Lange og Andreas Foged, mens Casper Tengstedt er lejet i FC Midtjylland.

  Umiddelbart et svækket AC Horsens-hold.

  Vejle har i den grad markeret sig på transfermarkedet ved at hente den tidligere svenske landsholdsspiller Alexander Milosevic, men de har også foretaget flere mindre handler.

  Afgørende for Vejle er dog, at de har meget erfaring. I truppen finder man blandt andre Viljormur Davidsen, Kjartan Finnbogason, Jacob Schoop og Allan Sousa, som i den grad kan begå sig på Superliga-niveau.

  Det skal være tæt på 50/50 om Vejle eller AC Horsens ender øverst i Superligaens grundspil. Derfor finder vi 2.50 ganske flot.


 • AC Horsens - Vejle

 • Superligaen 2020/2021
  11/08/2020
  19:00
 • Vejle over AC Horsens H2H Grundspillet

 • Odds er fra 03/09 - 11.47

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.

  Sæsonspil 2020/2021

  AC Horsens rykker ned

  AC Horsens står som bekendt overfor en besværlig sæson, hvor Jonas Dal skal forsøge at bygge videre på det fine projekt, som Bo Henriksen har bygget op i de seneste seks sæsoner.

  Spillertruppen er fuldstændigt bygget op af Henriksen, men der er nu skiftet ud i den sportslige ledelse, og det virker som om, man vil spille mere offensivt og boldbesiddende.

  Med tanke på, hvor stærk Superligaen er i denne sæson, så virker det som om, at Lyngby, Vejle og AC Horsens er de tre hold, som skal dyste om overlevelse.

  Vejle kommer til Superligaen med en meget interessant trup, og deres transfers fortæller noget om den økonomi, de har i Nørreskoven.

  Lyngby har det laveste spillerbudget i hele ligaen, hvorfor de selvfølgelig også er et oplagt bud på en nedrykker, men de har alligevel en hvis kontinuitet, som AC Horsens nu har mistet.

  Vi mener sagtens, at 40 % kan forsvares på, at AC Horsens tager en af de to nedrykningspladser i denne sæson.

  Danske Spil med 2.70, mens bet365 tilbyder 2.50.


 • Superliga - Nedrykker

 • Superligaen
  11/08/2020
  19:00
 • AC Horsens rykker ned

 • Odds er fra 08/09 - 11.51

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.