Odds tips til Superligaen – 13. spillerunde

dansk fodbold

20/12: Lyngby BK – Vejle

Der venter et drabeligt opgør på Lyngby Stadion. Det ser håbløst ud for Lyngby i Superliga-tabellen, hvor de allerede nu har 11 point op til Vejles 10. plads.

De virker dog på ingen måde som et hold, der har givet op, og de har faktisk spillet flot i tre af deres seneste fire kampe.

Det er dog ved at være sidste chance, og for dem ville det være stort at gå på vinterpause med en sejr imod Vejle.

Selvom der ikke vil være mange tilskuere til stede på Lyngby Stadion, så bør det blive en meget intens og hårdt spillet kamp.

Vejle er blandt tre hold, der stadig ikke har fået en udvisning i denne sæson, men de har fået flere gule kort end noget andet hold (32).

Lyngby har fået 23 gule og to røde kort i de første 12 kampe. Kampens dommer er Aydin Uslu, som har givet tre røde kort i 17 Superliga-kampe.

Vi mener dog, at sandsynligheden for en udvisning skal være markant større i netop denne kamp end den gennemsnitligt vil være i en Superliga-kamp.

Rødt kort i kampen kan fås til 4.20 hos MrGreen, Unibet, LeoVegas og 888Sport.

Du kan i øvrigt hente en bonus på hele 1000 kroner hos LeoVegas!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.