Odds Tips | Superligaen | 7. runde

mch arena i herning

Mandag den 2. november: SønderjyskE – AGF

Vi stikker endnu engang tidligt ud på SønderjyskE. Det gjorde vi også i sidste uges kamp imod Randers, hvor vi i den grad havde heldet med os.

Forudsætningerne for dette spil er nogenlunde det samme – AGF er simpelthen ikke så meget stærkere end SønderjyskE på nuværende tidspunkt.

SønderjyskE ligger på andenpladsen med 13 point, mens AGF ligger på femtepladsen med 11. Normalt er det en fordel for gæsterne, at der spilles på tomme stadions, men det er ikke nødvendigvis tilfældet i denne kamp, hvor AGFs fans havde domineret lydkulissen.

AGF er fortsat i gang med at etablere sig i toppen af dansk fodbold, og deres pointhøst har været acceptabel. Præstationerne har dog været middelmådige, og særligt i 4-2-sejren over OB ramte de bare alt.

SønderjyskE må undvære Victor Ekani, mens AGF må klare sig uden Nicolai Poulsen. Begge ankermænd fik røde kort i sidste weekend, og deres fravær påvirker nok de to hold lige meget.

Vi kan måske gå med til, at gøre AGF til marginal favorit, men SønderjyskE må aldrig give over odds 3.00 i en hjemmekamp imod AGF i skrivende stund.

Man kan også sagtens vælge DNB eller andre Asian-varianter. En pointdeling vil ikke være katastrofalt for nogle af holdene, hvorfor vi har valgt Asian +0.25 til 1.98 hos MrGreen.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.