Odds tips til Superligaen – 2020/2021

ceres park i århus

Søndag den 13. september 2020

AC Horsens – Randers FC

Vi tager et tidligt spil på Randers, som møder AC Horsens på udebane. Selvom det endnu ikke vides, så forventes der at være et par tusinde tilskuere til kampen, men AC Horsens’ hjemmebanefordel er generelt mindre end gennemsnittet.

Bo Henriksen, som nærmest har opbygget klubben, er nu fortid i Horsens, og i stedet har de ansat den tidligere Hobro- og Esbjerg-træner Jonas Dal.

Der venter Dal en meget svær opgave, og det er meget sandsynligt, at AC Horsens kommer til at kæmpe for at overleve.

Der er blevet skiftet godt og grundigt ud i AC Horsens-truppen, men det er svært at vurdere om de er blevet stærkere eller svagere.

Se alle odds tips og regnskab (112,57 % efter 161 spil)

Situationen er anderledes hos Randers, som ikke har foretaget de store ændringer endnu.

Johnny Thomsen er fortid i klubben, og selvom han vil blive savnet, så kan han erstattes.

Det afgørende argument for spillet er dog prisen. 2.60 virker meget højt på en Randers-sejr, når man tænker på, at hjemmebanefordelen er yderst minimal.

Der er et godt stykke tid til kampstart, og meget kan nå at ændre sig. Vi vurderer dog, at det er et skud værd som tingene ser ud nu.

Vi følger op, når vi nærmer os kampstart.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.