Odds Tips til Champions League: Gratis Spilforslag

Andreas Christensen i Chelsea

Her finder du gratis spilforslag til Champions League, hvor der er ganske fin værdi at hente. I denne omgang har vi været tidligt ude, og vi forventer oddsfald frem mod tirsdag og onsdag, hvor Champions League-kampene spilles.

Odds Tips til Champions League

Her har vi samlet de bedste tips til den kommende runde i Champions League. Vi vil løbende opdatere artiklen med de nyeste tips, som du altid finder helt gratis.

Odds tip til Atalanta – Manchester United

Over 2,5 + begge hold scorer: 1.72 hos Marathonbet

Der er lagt op til målfest i Bergamo, når Manchester United kommer forbi. Fælles for de to mandskaber er, at de begge langt stærkere offensivt end defensivt.

Begge hold har måtte undvære faste forsvarsspillere i de seneste par uger, men selv hvis de kommer tilbage, er værdien i over 3,5 stadig god.

De to hold står virkelig godt overfor hinanden i forhold til en målfest. Atalanta vil gerne presse højt, mens Manchester United er langt bedre i kampe, hvor de har plads, og det kommer de til at få.

Det er svært at forestille sig, at kampen skulle gå død på noget tidspunkt.

Bookmakerne forventer selvfølgelig også en målrig kamp, men vi finder alligevel i dette spil, som er gået hjem i 2/3 af Atalantas kampe og 3/3 i Uniteds kampe.

Man kan også vælge over 3,5 til 2.38 hos Marathonbet, som også er flot.

Odds tip til Malmø – Chelsea

Chelsea vinder uden at indkassere mål: 1.90 hos bet365

Der skal være klasseforskel på Malmø og Chelsea. Den omvendte kamp på Stamford Bridge blev vundet med 4-0, og skudstatistikken hed 29-2.

Malmø formåede ikke at ramme målet en eneste gang, og selvom hjemmebanefordelen betyder meget i Champions League, så skal odds 1.90 for endnu en Chelsea-sejr med rent bur være flot.

Under Thomas Tuchel har Chelseas defensive været vanvittigt stærk – måske den bedste i hele Europa.

I denne sæson har de spillet fem kampe på udebane. De har vundet uden at lukke mål ind imod Arsenal, Tottenham og Brentford. Derudover har de spillet 1-1 på udebane imod Liverpool, og tabt 1-0 på udebane imod Juventus.

Netop nederlaget imod Juventus gør, at Chelsea formentlig ikke har tænkt sig at spare hele holdet. De har kun tre point ned til Zenit på tredjepladsen.

Malmø har tabt 3-0, 4-0 og 4-0 i deres Champions League-kampe i denne sæson, og de virker ganske enkelt overmatchet.

Odds tip til AC Milan – FC Porto

AC Milan vinder kampen: 2.19 hos Nordicbet

AC Milan har tabt deres første tre kampe i CL-gruppespillet, hvorfor det kan virke en smule underligt at spille dem her.

Kigger man nærmere på kampene, så har dog ikke været helt heldige. Det første nederlag imod Liverpool var helt fortjent, men de var meget uheldige imod Atletico Madrid, hvor de kom foran 1-0, men fik Franck Kessié smidt ud efter 29.

Med tanke på den store hjemmebanefordel i Champions League, så antyder disse odds, at de to mandskaber er lige gode, men selv med en del skader, bør Milan være lidt stærkere end Porto.

Det er en vind eller forsvind kamp for Milan, hvilket bør give dem nogle ekstra procenter. Skulle der stå uafgjort i slutfasen, vil de gå all in på at sikre de tre point, som vil åbne gruppen helt op.

Med undtagelse af det uheldige 2-1-nederlag imod Atletico Madrid, så har AC Milan vundet samtlige kampe på San Siro i denne sæson.

VM i Håndbold 2021 Kvinder: Optakt, Live Stream & TV til Danmark – Tunesien [02/12]
VM i Håndbold 2021 Kvinder: Optakt, Live Stream & TV til Danmark - Tunesien [02/12]
Læs mere om Danmark – Tunesien, som mødes torsdag aften under VM i Håndbold 2021 kvinder i vores optakt her! …
29 november, 2021 | Lars Madsen
Optakt til Lincoln Red Imps – FCK: Trupnyt, Startopstillinger, Streaming & Odds Tips [25/11]
Optakt til Lincoln Red Imps - FCK: Trupnyt, Startopstillinger, Streaming & Odds Tips [25/11]
Det er kun sejren, der tæller for FC København, når de torsdag aften spiller Conference League i Gibraltar. Læs vores optakt til Lincoln Red Imps – FCK her! …
23 november, 2021 | Lars Madsen
Optakt til Brøndby – Lyon: Trupnyt, Startopstillinger & Streaming [25/11]
Optakt til Brøndby - Lyon: Trupnyt, Startopstillinger & Streaming [25/11]
Læs vores optakt til Europa League-kampen Brøndby IF – Lyon her! …
22 november, 2021 | Lars Madsen

Lars Madsen

fodbold-icon
Fodboldskribent

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.