Odds Tips til DBU Pokalen: Gratis Forslag på Pokalturneringen

pokalturneringen-randers-vinder

Vi har samlet de bedste odds tips og spilforslag på den danske pokalturnering gratis til dig her!

Odds er fra 26. oktober 2021 kl. 10:20, og kan ændres. Opdateres løbende…

Odds Tips til DBU Pokalen: 4. runde (2021/2022)

AC Horsens – Vejle (Tirsdag 26/10)

Vejle vinder: Odds 3.10 hos bet365

Der er dømt rivalopgør på CASA Arena i Horsens, når Vejle kommer forbi. Begge klubber har haft sine problemer i denne sæson, men Vejle bør være et niveau over i skrivende stund efter et par fine præstationer i Superligaen.

Den forløsende sejr blev sikret fredag aften, så de har ovenikøbet haft en dag mere til at restituere i forhold til AC Horsens, som lørdag eftermiddag tabte 0-1 hjemme imod Lyngby.

Horsens’ hjemmebanefordel er ikke ret stor, og Vejles fans vil formentlig fylde mere i lydbilledet. Horsens har derudover kun sikret sig syv poit i syv hjemmekampe i 1. division.

Odds 3.10 skal ganske enkelt være for højt på udesejren her.

Middelfart BK – Randers FC (Onsdag 27/10)

Randers -1,5: Odds 1.96 hos LeoVegas

Det kan virke en smule underligt at vælge et spil på Randers, som har meget travlt med både Conference League og Superligaen.

Randers-holdet har dog imponeret voldsomt i denne sæson, og selvom de kommer til at rotere på holdet, så har de stort set ingen skader og en stærk bredde.

De forsvarende pokalvindere fra Randers har ikke tabt en pokalkamp i halvandet år, og stillede ganske stærkt op imod Fremad Amager, hvor de dog kun vandt 3-2 på kunstgræsset.

Denne gang møder Randers et væsentlig dårligere hold. Middelfart har ikke vundet i de første 13 kampe i 2. division, og derfor bør Randers -1,5 til odds 1.96 være ganske flot.

Arsenal – Leeds: Optakt, Trupnyt, Live Stream & TV [08/05]
Arsenal - Leeds: Optakt, Trupnyt, Live Stream & TV [08/05]
I vores optakt til Premier League-kampen Arsenal - Leeds finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis! …
5 maj, 2022 | Christoffer Milo
AaB – FC Midtjylland: Optakt, Trupnyt, Live Stream & TV [08/05]
AaB - FC Midtjylland: Optakt, Trupnyt, Live Stream & TV [08/05]
I vores optakt til Superliga-kampen AaB - FC Midtjylland finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming & TV! …
5 maj, 2022 | Christoffer Milo
Liverpool – Tottenham: Optakt, Trupnyt, Live Stream & TV [07/05]
Liverpool - Tottenham: Optakt, Trupnyt, Live Stream & TV [07/05]
I vores optakt til Premier League-kampen Liverpool - Tottenham finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming & dansk TV helt gratis! …
5 maj, 2022 | Christoffer Milo

Lars Madsen

fodbold-icon
Fodboldskribent

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.