telia parken københavn

Vi har masser af lækre spilforslag klar til den 5. spillerunde af Superligaen. Læs dem her!

  SønderjyskE – Brøndby

  Brøndby fører Superligaen med maks point efter de første fire spillerunder, men vi satser alligevel på, at de taber sæsonens første kamp i Haderslev.

  Vi vurderer nemlig, at kampen skal være tæt på 50/50, men da bookmakerne fortsat har Brøndby som favoritter til at vinde kampen, så kigger vi sønderjydernes vej.

  Hjemmebanefordelen er ikke stor, men det er nærmere sønderjydernes fordel, at der ikke kommer tilskuere til kampen, da de gæstende fans havde stået for al larmen i denne kamp.

  Brøndby har vundet alle fire kampe, men de har godt nok også haft marginalerne med sig. I en så tæt liga som Superligaen, så bliver mange afgjort på tilfældigheder, hvilket også kunne ske i denne kamp.

  Da Brøndby senest besøgte Sydbank Park gav SønderjyskE-sejr 2.91 ved kampstart. Siden den kamp har Brøndby mistet Dominik Kaiser, Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Johan Larsson.

  Omvendt er SønderjyskEs trup blevet noget stærkere siden da, så den skal være spilbar ned til omkring 2.75.

  Cashpoint er højest med 3.10, men der er værdi hos alle bookmakerne.


 • SønderjyskE - Brøndby IF

 • Superligaen
  18/10/2020
  16:00
 • SønderjyskE vinder

 • Odds er fra 14/10 - 15.13

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.

  FCK – AaB

  Ståle Solbakken er fortid, og der er mange spørgsmålstegn før deres kamp imod AaB. Hjalte Bo Nørregaard overtager en vanvittig trup, som dog har underpræsteret voldsomt i det seneste års tid.

  Peter Ankersen og Mathias Zanka er vendt hjem, og skal sammen med Carlos Zeca og Andreas Bjelland være lederne på FCK-holdet.

  I første omgang skal de have fine muligheder for at besejre AaB, som ikke har vundet en Superliga-kamp i Parken siden 2007.

  Selvom AaB har solgt Patrick Olsen, så er der blevet hentet spændende forstærkninger i form af Tim Prica, Oscar Hiljemark og Pedro Ferreira.

  Der går dog noget tid før alle nyindkøbene bliver spillet ind ligesom Lucas Andersen også er et stykke fra topformen.

  Der er hårdt pres på FCK for at vinde kampen, og selvom en del af spillerne har været på diverse rejser, så ligner det en FCK-sejr til en flot pris.

  1.94 virker klart for højt på FCK-sejren i Parken.


 • FC København - AaB

 • Superligaen
  18/10/2020
  18:00

  Odds er fra 14/10 - 15.15

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.