Odds tips til Superligaens 5. spillerunde

telia parken københavn

SønderjyskE – Brøndby

Brøndby fører Superligaen med maks point efter de første fire spillerunder, men vi satser alligevel på, at de taber sæsonens første kamp i Haderslev.

Vi vurderer nemlig, at kampen skal være tæt på 50/50, men da bookmakerne fortsat har Brøndby som favoritter til at vinde kampen, så kigger vi sønderjydernes vej.

Hjemmebanefordelen er ikke stor, men det er nærmere sønderjydernes fordel, at der ikke kommer tilskuere til kampen, da de gæstende fans havde stået for al larmen i denne kamp.

Brøndby har vundet alle fire kampe, men de har godt nok også haft marginalerne med sig. I en så tæt liga som Superligaen, så bliver mange afgjort på tilfældigheder, hvilket også kunne ske i denne kamp.

Da Brøndby senest besøgte Sydbank Park gav SønderjyskE-sejr 2.91 ved kampstart. Siden den kamp har Brøndby mistet Dominik Kaiser, Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Johan Larsson.

Omvendt er SønderjyskEs trup blevet noget stærkere siden da, så den skal være spilbar ned til omkring 2.75.

Cashpoint er højest med 3.10, men der er værdi hos alle bookmakerne.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.