Odds på Tottenham – Manchester City: Tips & Spilforslag [14/05]

Find odds, tips og spilforslag til Tottenham – Manchester City gratis her.

Tottenham – Manchester City: Odds på kampen

Der er stadig spænding om det engelske mesterskab, inden det hele afgøres på søndag. Arsenal vandt i weekenden med 0-1 ude mod Manchester United, og de er dermed igen på førstepladsen, men den kan Manchester City tage tilbage, hvis de henter tre point i udekampen mod Tottenham tirsdag aften.

Arsenal har et point ned til City og en bedre målscore, men Manchester City har en kamp i hånden. City skal dog vinde deres sidste to kampe, hvis de skal være sikre på at vinde mesterskab nummer 10 og det fjerde på stribe.

Tirsdag aften skal City op mod et Tottenham-mandskab, der i weekenden kom tilbage på sejrssporet med en sejr på 2-1 hjemme over Burnley. Tottenham havde ellers tabt fire kampe på stribe, men med sejren kan de stadig nå top 4, selv om det bliver svært. Aston Villa, der indtager fjerdepladsen, har fire point ned til Spurs. Derfor skal Tottenham vinde deres sidste to kampe for at holde liv i den spinkle mulighed for top 4. Hvis Villa vinder over Liverpool mandag aften, er top 4 definitivt væk for Tottenham.

Du kan se bookmakernes bedste odds på Tottenham – City herunder.

Tottenham vs Manchester City Udfald
Kampstart 14/05 21:00
Match Ended

Spiltip til Tottenham – City

Under 3,5 mål i kampen: 2.10 hos bet365

Manchester City er nu det mest scorende hold i Premier League 23/24, og det er de blevet efter weekendens 0-4-sejr ude mod Fulham. Tottenham er nummer 7 på listen over mest scorende hold i indeværende Premier League-sæson, men vi tror ikke, at det bliver målfest på Tottenham Hotspur Stadium tirsdag aften. For City er planen klar og til at forstå. Der skal tre point med hjem fra London, så de selv kan afgøre tingene i sidste spillerunde på søndag.

Tottenham er mere eller mindre sikre på at ende på femtepladsen, og i skrivende stund er top 4 stadig mulig for dem, men det kan Aston Villa ændre på mandag aften med en sejr over Liverpool. De seneste to gange Tottenham og City har mødtes på Tottenham Hotspur Stadium, er det endt med blot en enkelt scoring i hvert opgør.

Trupnyt

Tottenhams skadesliste er lang og tæller bl.a. Richarlison, Timo Werner, Ben Davies, Destiny Udogie, Ryan Sessegnon og Manor Solomon.

Hos Manchester City er der tvivl om Jack Grealish og Nathan Aké.

Bud på startopstillinger

Tottenham (4-2-3-1)

Guglielmo Vicario

Pedro Porro – Cristian Romero – Radu Dragusin – Micky van de Ven

Pape Sarr – Yves Bissouma

Brennan Johnson – James Maddison – Dejan Kulusevski

Heung-min Son

Manchester City (4-2-3-1)

Ederson

Kyle Walker – Rúben Dias – Manuel Akanji – Josko Gvardiol

Rodri – Mateo Kovacic

Bernardo Silva – Kevin De Bruyne – Phil Foden

Erling Haaland

Andre odds tips

Superliga
superliga
AGF og FCK mødes tirsdag d. 21. maj kl. 19.00 i næstsidste spillerunde i Superligaen 2023/2024.
20 maj, 2024
parken i københavn
superliga
Torsdag aften kl. 20.00 er der topkamp i Parken, hvor FCK får besøg af FC Midtjylland i tredjesidste spillerunde af Superligaen.
15 maj, 2024
alle vindere af champions league nogensinde
conference-league
Olympiakos og Fiorentina mødes onsdag d. 29. maj kl. 21.00 i årets Conference League-finale. Find her de bedste odds på finalen.
15 maj, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.