Østrig – Frankrig: Odds, Tips & Spilforslag [17/06]

Find odds, tips og spilforslag på lørdagens EM-kamp mellem Østrig og Frankrig gratis.

Odds på Østrig – Frankrig: Hvem vinder kampen?

Frankrig rejser til Tyskland som en af de helt store EM-favoritter. De har en ufattelig stærk trup med masser af individuel kvalitet, og spørgsmålet er så om landstræner Didier Deschamps kan få holdet til at fungere.

Frankrig åbner EM 2024 med en kamp imod Østrig i Düsseldorf. Østrig har bestemt ikke et skræmmende hold, og må desuden undvære den klart største profil, David Alaba, som sidder ude med en skade.

Man får omkring odds 1.50 på, at Frankrig vinder kampen hos de danske bookmakere. Det virker faktisk til at være ganske fint.

Du kan få disse odds på Østrig – Frankrig:

Bookmaker Nye Expekt Betinia
Østrig 6.50 6.00
Uafgjort 4.60 4.50
Frankrig 1.52 1.50

Østrig – Frankrig: Spilforslag & Tips

Frankrig vinder + Mbappé scorer: 2.30 hos Betinia

Den franske superstjerne Kylian Mbappé har scoret 47 mål i 79 landskampe for Frankrig. Det er kun et spørgsmål om tid før, han bliver all time topscorer for Frankrig. Han har scoret utrolige 12 mål i 14 kampe, men han har faktisk sit første EM-mål til gode.

Han spillede fire kampe ved EM i 2021, hvor han slet ikke kom på tavlen, men dog lagde op til to. Frankrig var ikke gode ved den slutrunde, men der er store forventninger til dette EM.

Vi finder værdi i, at Mbappe scorer + Frankrig vinder til odds 2.30 hos Betinia.

Frankrig og Østrig mødte hinanden senest i Nations League tilbage i 2022, hvor de også var i gruppe med Danmark og Kroatien. Kampene endte 1-1 i Østrig og 2-0 i Frankrig – Mbappé scorede i begge kampe.

Mbappé har været i ekstrem målform for PSG i denne sæson, hvor det er blevet til 44 kasser i 48 kampe i alle turneringer. Han sparker både straffespark og frispark, så der skal altså være særdeles gode muligheder for, at han kommer på tavlen, og så giver det sig selv, at det er meget sandsynligt med en fransk sejr.

Betinia giver odds 2.30 på spillet, hvilket man også finder hos ComeOn, mens flere andre bookmakere ligger med 2.20 og 2.25.

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.