Real Madrid – Bayern: Odds & Spilforslag [08/05]

Find odds, tips og spilforslag på Real Madrid – Bayern München gratis her.

Odds på Real Madrid – Bayern: Hvem går videre til finalen?

Se også: Odds på PSG – Dortmund

Real Madrid fik i sidste uge et godt udgangspunkt forud for onsdagens returkamp i Champions League-semifinalen mod Bayern München. På Allianz Arena i tirsdags fik vi en underholdende første semifinalekamp at se, og da dommer Clément Turpin fløjtede af, stod det 2-2 på måltavlen. Vinicius Junior scorede begge Real Madrids mål, mens Leroy Sané og Harry Kane scorede for Bayern München.

Lørdag eftermiddag spillede Real Madrid hjemme mod Cadiz, og her vandt de sikkert med 3-0. Senere samme dag skulle FC Barcelona derfor vinde ude mod Girona, hvis der skulle holdes liv i deres spinkle mesterskabshåb. Det skete dog langtfra, da de tabte med 4-2 ude til Girona, og Real Madrid er derfor nu officielt spanske mestre for 36. gang i klubbens historie.

Bayern München spillede også lørdag i Bundesligaen, og her tabte de med 3-1 ude til Stuttgart. Det resultat gør, at der stadig er spænding om andenpladsen i Bundesligaen. En andenplads, som Bayern i øjeblikket indtager. Bayern har 69 point, og Stuttgart har 67, og der er to spillerunder tilbage.

Du kan se bookmakernes bedste odds på Real Madrid – Bayern nedenfor.

Real Madrid vs Bayern München Udfald
Kampstart 08/05 21:00
Match Ended

Spilforslag til Real Madrid – Bayern

Begge hold scorer: 1.61 hos LeoVegas

Første semifinalemøde i München i sidste uge var hæsblæsende, og det kan det blive igen onsdag aften på Santiago Bernabéu. Det kan selvfølgelig også blive en taktisk og låst affære, hvilket kan give få eller ingen mål i kampen, men vi tror på, at begge hold igen kommer på tavlen. Real Madrid har indtil videre kun forladt banen uden at score én gang i sæsonen, og det må formodes, at de vil gå efter sejren. Bayern har scoret i otte kampe i træk, og hvis Real kommer foran i kampen, skal Tuchels tropper selvsagt ud og jagte en udligning, og det vil de gøre alt, hvad de kan for, da det kun er Champions League-trofæet, der kan redde Bayerns sæson.

Real Madrid og Bayern har også for vane at spille målrige kampe mod hinanden, og i deres seneste fem kompetitive møder mod hinanden har begge hold scoret.

Trupnyt

I første opgør i München var Thibaut Courtois med i Real Madrids trup for første gang i sæsonen, og i weekenden vogtede belgieren så buret for første gang i 23/24. Det kan dog tænkes, at Ancelotti vælger Lunin over Courtois mod Bayern på grund af belgierens sparsomme kampform. Real Madrid er fortsat uden skadede David Alaba, men Dani Carvajal er igen tilgængelig, efter han sad ude med karantæne i første opgør.

Bayern München har en del flere skader end Real Madrid. Kingsley Coman, Raphael Guerreiro, Sacha Boey, Bouna Sarr og Tarek Buchmann er alle ude med skader, mens der er tvivl om Matthijs de Ligt og Eric Dier.

Bud på startopstillinger

Real Madrid (4-3-1-2)

Andriy Lunin

Dani Carvajal – Antonio Rüdiger – Nacho – Ferland Mendy

Federico Valverde – Eduardo Camavinga – Toni Kroos

Jude Bellingham

Vinicius Junior – Rodrygo

Bayern München (4-2-3-1)

Manuel Neuer

Joshua Kimmich – Dayot Upamecano – Kim Min-jae – Alphonso Davies

Konrad Laimer – Leon Goretzka

Leroy Sané – Thomas Müller – Jamal Musiala

Harry Kane

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.