Champions League: Odds tip til Real Madrid – Manchester City

fodbold stadion

Vores odds tip går på, at Real Madrid besejrer Manchester City samlet i de to 1/8-finaler, som spilles den 26. februar og 17. marts.

Der er en del tid til, men man kan ofte finde fin værdi ved at være hurtigt ude, og oddset bør slet ikke stå til kampstart.

Se alle odds bonusser i Danmark her!

Real Madrid i bedring

Real Madrid havde en forfærdelig sæson efter, at Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo havde forladt klubben i sommeren 2018, og de kom ligeledes haltende fra start i denne sæson.

Det er dog kun blevet bedre som sæsonen er skredet frem, og de bør sagtens kunne spille lige op med Manchester City over to kamp.

Real Madrid fører i skrivende stund La Liga med 49 point efter 22 kampe, og de har kun tabt en enkelt kamp.

Det er særligt defensiven, der har været fremragende, hvorfor de kun har indkasseret 13 mål. Eden Hazard og Gareth Bale har begge lidt af skader igennem hele sæsonen, men det forventes faktisk, at de begge kommer til at være klar imod Manchester City, som omvendt har haft en overraskende svær sæson.

Manchester City har problemer

I weekenden tabte Manchester City endnu en kamp, som de burde have vundet. De var væsentligt bedre end Tottenham på udebane, men grundet et dumt rødt kort til Oleksandr Zinchenko, så tog de fra London med et nederlag på 2-0.

Det er meget symptomatisk for Manchester Citys sæson. Selvom de ifølge statistikkerne er mindst lige så gode som Liverpool, så er de nu 22 point efter førerholdet, og de har så godt som opgivet Premier League, hvilket kun gør Champions League endnu vigtigere.

Det taler i øvrigt mod spillet, at City givetvis kan spare flere profiler end Real Madrid, som har gang i en tæt topkamp i Spanien.

Alligevel virker styrkeforholdet mere jævnbyrdigt end oddsene fortæller. De er selvfølgelig sat umiddelbart efter lodtrækningen i december, men der er sket en hel masse siden da.

Real Madrid er kun blevet stærkere med tiden, og markedet er dog også faldet en del på Real Madrid siden da.

Der skal som minimum være 35 % for et Real Madrid-avancement, og vi er nok nærmere 40 %. Manchester City skal selvfølgelig være favoritter, og de er faktisk stadig favoritter til at vinde Champions League selvom tingene er ikke gået deres vej.

Danske Spil har 2.80, mens det resterende marked er nede omkring det mere retvisende 2.60.

Real Madrid går videre – 3.04 – Cashpoint.

Odds er fra 03/02 – 13.44, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.