Roma – Leverkusen: Odds & Spilforslag [02/05]

Find odds, tips og spilforslag på Roma – Leverkusen gratis her!

Odds på Roma – Leverkusen: Kan Roma gøre det?

Bayer Leverkusen har været den store positive historie i 23/24-sæsonen i topfodbolden. Inden torsdagens første Europa League-semifinalekamp mod AS Roma har Leverkusen spillet 46 kampe i denne sæson, og de har stadig ikke tabt. Nederlaget har ellers været tæt på ved flere lejligheder, senest i weekenden hjemme mod Stuttgart, hvor Leverkusen var bagud med 0-2 efter 57 minutters spil. En sen udligning i det 96. minut fra Robert Andrich forhindrede dog nederlaget, og der er nu kun tre Bundesligakampe tilbage i sæsonen. Hvis Leverkusen ikke taber en af de kommende tre kampe i Bundesligaen, vil de være det første hold i Bundesligaens historie til at gå ubesejret igennem en sæson.

I Europa League 23/24 har Leverkusen spillet ti kampe indtil videre, og her er det blevet til otte sejre og to uafgjorte. Torsdag venter så AS Roma i første semifinaleopgør, og Leverkusen er ifølge bookmakerne favoritter til at vinde i den italienske hovedstad. Roma er dog stærke på hjemmebane, og de har kun tabt tre hjemmekampe i sæsonen, og de nederlag er kommet mod Milan, Inter og Bologna.

I weekenden fik Roma 2-2 ude mod Napoli, og de indtager lige nu en placering som nummer fem i tabellen, som i Serie A giver adgang til næste sæsons Champions League. To point efter ligger Atalanta dog, og de har en kamp i hånden. Atalanta er også med i semifinalerne i Europa League, hvor de møder Marseille.

Nedenfor finder du de bedste odds på Roma – Leverkusen.

Roma vs Bayer Leverkusen Udfald
Kampstart 02/05 21:00
Match Ended

Spilforslag til Roma – Leverkusen

Begge hold scorer: 1.84 hos betsson

Leverkusen er som nævnt favoritter til at vinde torsdagens første semifinale på Stadio Olimpico, og det kan også være, at de gør det. Vi kigger dog en anden vej og anbefaler i stedet begge hold til at score. Leverkusen har kun spillet én 0-0-kamp i sæsonen, og det gjorde de hjemme mod Borussia Mönchengladbach den 27. januar. Leverkusen har scoret hele 127 mål i 46 kampe på tværs af alle turneringer, og Roma har scoret 84 mål i 48 kampe i alle turneringer. Det er altså to hold, der kan finde ud af at lave mål, der tørner sammen i Rom torsdag aften. Hjemmeholdet har også scoret i deres seneste seks kampe, hvor de bl.a. har mødt hold som Lazio, Milan, Bologna og Napoli.

Der er returkamp på BayArena i Leverkusen torsdag i næste uge.

Trupnyt

AS Roma må undvære Romelu Lukaku og Chris Smalling, der begge er ude med skader. Zeki Celik er også ude af kampen, da han er i karantæne.

Bayer Leverkusen er uden skadede Borja Iglesias, mens der er tvivl om Jonathan Tah og Adam Hlozek.

Bud på startopstillinger

Roma (4-3-3)

Mile Svilar

Rasmus Nissen Kristensen – Gianluca Mancini – Evan Ndicka – Leonardo Spinazzola

Bryan Cristante – Leandro Paredes – Lorenzo Pellegrini

Paulo Dybala – Tammy Abraham – Stephan El Shaarawy

Leverkusen (3-4-2-1)

Matej Kovar

Josip Stanisic – Jonathan Tah – Edmond Tapsoba

Jeremie Frimpong – Exequiel Palacios – Granit Xhaka – Alejandro Grimaldo

Amine Adli – Florian Wirtz

Victor Boniface

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.