Serbien – England: Odds, Tips & Spilforslag [16/06]

Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kampen Serbien – England gratis.

Odds på Serbien – England: Hvem vinder kampen?

England er bookmakerne favoritter til at vinde EM i Fodbold 2024. De har et stjernespækket mandskab, og gjort det flot ved slutrunderne under Gareth Southgate. Særligt imod de mindre nationer plejer de at præstere, mens de har det noget sværere, når de møder topholdene.

Åbningskampe kan typisk være lidt mere rodede og nervøse, da holdene lige skal finde rytmen, men vi forventer en solid præstation fra England, som også bør besejre Serbien uden de store problemer.

Englands defensiv kan godt vise sig at være sårbar, men de offensive stjerner står i kø. Det er selvfølgelig ikke positivt, at England tabte 0-1 til Island hjemme på Wembley i generalprøven, men det får næppe den helt store betydning.

Bookmakerne giver omkring 1.45 på England, hvilket man muligvis godt kan finde værdi i.

Du kan få disse odds på Serbien – England:

Odds Nye Expekt Betinia
Serbien 7.50 6.50
Uafgjort 4.60 4.50
England 1.45 1.47

Spilforslag til Serbien – England

England vinder + begge hold scorer: 3.50 hos bet365

Derfor skal du spille den:

  • Englands offensiv er fremragende, mens defensiven er relativ dårlig
  • Serbien har flere offensive profiler
  • Meget højt odds sammenlignet med det rene 2-tal

Vi har stor tro på England til at besejre Serbien. Der er så meget offensiv kvalitet, at de kommer til at skabe mange chancer. Harry Kane plejer at være garant for mål, mens den centrale midtbane med blandt andre Declan Rice og Jude Bellingham også er fantastisk.

Det store spørgsmålstegn ved England er deres defensiv, hvor det kun er John Stones og Kyle Walker fra øverste hylde. Harry Maguire, der ellers har leveret flot for England, er ikke engang udtaget, mens Luke Shaw heller ikke kommer til EM i topform.

Serbien har primært deres kvalitet i det offensive, hvor de både har fremragende angribere og et par offensive midtbanespillere med meget kvalitet.

Vi finder værdi i varianten “England vinder + begge hold scorer” til odds 3.50 hos bet365.

Man kan selvfølgelig frygte, at det bliver en låst kamp, hvor holdene lige skal se hinanden an og ikke har travlt med at komme frem, men 3.50 er meget højt sammenlignet med 1.45 på den rene sejr.

England har kun holdt buret rent i en af de seneste fem landskampe – i 5-0-sejren over Bosnien-Hercegovina. De har indkasseret imod Nordmakedonien, Brasilien, Belgien og senest Island.

Serbien – England: Forventede startopstillinger

Serbien (3-4-2-1)

Vanja Milinkovic-Savic

Nikola Milenkovic – Strahinja Pavlovic – Milos Veljkovic

Andrija Zivkovic – Sasa Lukic – Nemanja Gudelj – Filip Kostic

Sergej Milinkovic-Savic – Dusan Tadic

Dusan Vlahovic

England (4-3-3)

Jordan Pickford

Kyle Walker – John Stones – Marc Guehi – Luke Shaw

Declan Rice – Kobbie Mainoo

Bukayo Saka – Jude Bellingham – Phil Foden

Harry Kane

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.