Silkeborg – AGF: Odds & Tips på pokalfinalen [09/05]

Find odds og spilforslag til pokalfinalen mellem Silkeborg og AGF gratis her!

Silkeborg – AGF: Odds på pokalfinalen

Torsdag klokken 17.00 fløjter dommer Mikkel Redder op for den 70. pokalfinale i dansk fodbold, og finalen i år står mellem Silkeborg og AGF. For andet år i træk spilles finalen i Parken, som det så ofte før har været tilfældet.

Både Silkeborg og AGF varmede i weekenden op til pokalfinalen ved at tabe i Superligaen. AGF tabte med 1-3 hjemme til FC Nordsjælland, mens Silkeborg tabte 0-3 til FCK, og det er ikke overraskende, at begge hold havde fokus andetsteds. Hverken AGF eller Silkeborg kan nå bronzemedaljerne, og den klart vigtigste kamp i sæsonen for dem begge venter torsdag eftermiddag i nationalarenaen.

Det er tredje gang i historien, at Silkeborg har spillet sig frem til en pokalfinale. I 2001 vandt de finalen med 4-1 over AB, og i 2018 tabte de 3-1 til Brøndby. For AGFs vedkommende er det den 13. finale i klubbens historie, og de er sammen med FCK det mest vindende hold i pokalturneringens historie med ni titler. AGF har dog ikke vundet pokalturneringen siden 1996, hvor de slog Brøndby med 2-0 i finalen.

Du kan se de bedste pokalfinale odds på Silkeborg – AGF herunder.

Silkeborg IF vs AGF Udfald
Kampstart 09/05 17:00
Match Ended

Odds Tip til pokalfinalen: Silkeborg – AGF

Under 2,5 mål i kampen: 1,70 hos betsson

Gå til betsson

Kampe i pokalturneringen lever sit eget liv, lyder det ofte. Sådan forholder det sig også med pokalfinalen, og i torsdagens finale mellem Silkeborg og AGF kan det meget vel blive en lige kamp med få chancer. Det er fjerde gang i sæsonen, at de hold tørner sammen, og to af disse opgør er endt 2-2, mens det tredje blev 0-1 til AGF på Jysk Park. Vi tror også på få mål i pokalfinalen på torsdag og går med under 2,5 mål. De seneste to pokalfinaler er endt 0-0 og 1-0, og et lignende resultat kan det blive torsdag i Parken.

Alternativt kan uafgjort ved pausen til odds 2.05 hos bettson prøves. Hvis du følger et af de to tips, så husk at spille med omtanke. Vinderen af årets pokalfinale træder ind i første kvalifikationsrunde i Europa League 2024/25.

Trupnyt

I weekendens kamp mod FCK pådrog Silkeborg-angriberen Alexander Lind sig en skade, og det er uvist, om Lind når at blive klar til pokalfinalen. Kent Nielsen må undvære Alexander Busch og Fredrik Carlsen til finalen.

AGF er uden Kevin Yakob og Tobias Mølgaard, og de må nok også klare sig uden Felix Beijmo og Jonas Jensen-Abbew.

Bud på startopstillinger

Silkeborg (4-3-2-1)

Nicolai Larsen

Oliver Sonne – Pontus Rödin – Joel Felix – Andreas Poulsen

Anders Klynge – Pelle Mattsson – Mark Brink

Tonni Adamsen – Stefan Thordarson

Alexander Lind

AGF (3-4-3)

Bailey Peacock-Farrell

Michael Akoto – Frederik Tingager – Mats Knoester

Gift Links – Mads Emil Madsen – Frederik Brandhof – Eric Kahl

Tobias Bech – Patrick Mortensen – Mikael Anderson

Andre odds tips

Superliga
superliga
AGF og FCK mødes tirsdag d. 21. maj kl. 19.00 i næstsidste spillerunde i Superligaen 2023/2024.
20 maj, 2024
parken i københavn
superliga
Torsdag aften kl. 20.00 er der topkamp i Parken, hvor FCK får besøg af FC Midtjylland i tredjesidste spillerunde af Superligaen.
15 maj, 2024
alle vindere af champions league nogensinde
conference-league
Olympiakos og Fiorentina mødes onsdag d. 29. maj kl. 21.00 i årets Conference League-finale. Find her de bedste odds på finalen.
15 maj, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.