Slovenien – Serbien: Odds, tips og spilforslag [20/6]

Torsdag er det tid til anden runde af Danmarks pulje. Her møder Slovenien og Serbien hinanden i en afgørende kamp. Slovenien ligger lige nu på en delt andenplads i gruppen efter deres 1-1-kamp imod Danmark, imens Serbien er sidst i gruppen efter 1-0-nederlaget til England.

For at undgå at skulle slå England i sidste spillerunde for at gå videre, skal Slovenien ud og jagte sejren i denne her kamp. Serbien derimod er under lidt mindre pres, da de med uafgjort stadig kan gå videre ved at slå Danmark i sidste spillerunde.

Pres eller ej så er Serbien gjort til favoritter hos bookmakerne. Expekt tilbyder odds 1,88 på serberne, imens der er odds 4,10 på en slovensk sejr.

Vi har kigget nærmere på de to holds første kampe, de seneste holdnyheder og selvfølgelig statistikkerne for at finde det bedste Slovenien – Serbien spilforslag. Vi anbefaler, at du spiller på, at Serbien vinder til odds 1,88 hos Expekt.

Følg tippet hos Expekt

Derfor vinder du på spilforslaget:

  • Serbien har det stærkeste hold på papiret med profiler som Mitrovic, Vlahovic, Milenkovic-Savic og Tadic
  • Serbien spillede en fin kamp imod England, hvor de med lidt held godt kunne have fået et point
  • Slovenien havde svært ved at skabe chancer imod Danmark. De var meget afhængige af skud fra distancen
  • Slovenien største stjerne, Sesko, havde en svær kamp imod Danmark, og han har stadig sit første slutrunde-mål til gode
  • Slovenerne er meget afhængige af Sesko, så Serbien kan svække dem meget ved at lukke ned for ham
  • Slovenien kan blive tvunget til at satse i jagten på tre point, hvilket kan skabe blottelser i forsvaret
  • De to hold mødtes to gange i Nations League i 2022, hvor Serbien vandt den første kamp med 4-1 på hjemmebane, imens den blev 2-2 i Slovenien

Holdnyheder og startopstillinger

Der var ikke de store overraskelser i Serbiens startopstilling i weekendens kamp imod England. Desværre for serberne pådrog venstrefløj Filip Kostic sig en slem knæskade, og han misser formentlig resten af slutrunden. Han bliver nok erstattet af Filip Mladenovic på venstrefløjen.

Det er heller ikke utænkeligt, at rutinerede Dusan Tadic får chancen fra start. Han erstattede Aleksandar Mitrovic på banen imod England efter en times spil og spillede en god kamp.

Serbiens forventede startopstilling (3-5-2):

Rajkovic – Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic – Mladenovic, Tadic, Gudelj, Milenkovic-Savic, Zivkovic – Vlahovic, Mitrovic

Slovenien stillede op i en 4-4-2 formation med Sesko og Sporar på toppen imod Danmark, og de spillede en rigtig fin kamp. Slovenerne formåede flere gange at komme bag Danmarks forsvar med lange afleveringer. Det var dog også tydeligt, at de havde problemer i defensiven, hvor de flere gange så usikre ud.

Benjamin Verbic kom ind på højrefløjen i anden halvleg og spillede en god kamp, men vi forventer, at han endnu en gang skal starte ude torsdag.

Sloveniens forventede startopstilling (4-4-2):

Oblak – Janza, Bijol, Drkusic, Karnicnik – Mlakar, Elsnik, Cerin, Stojanovic – Sesko, Sporar

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
18 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
04 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
04 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.