Odds tip: Vi tror på en målrig mandagskamp i Haderslev

fodbold mål

Odds tip: Over 2,5 mål i SønderjyskE – AGF

Rundens sidste kamp i Superligaen spilles på Sydbank Park i Haderslev, hvor SønderjyskE tager imod AGF. Vores odds tip til kampen går på mindst tre scoringer, som der bør være gode chancer for – i hvert fald bedre end, hvad bookmakerne regner med.

Som situationen er nu, så skal SønderjyskE simpelthen frem og vinde kampen, hvis de skal have en chance for indhente AGF på førstepladsen.

Du kan læse mere om hele kampen i vores optakt til AGF – SønderjyskE, som du finder her.

Det vigtigste i denne sammenhæng er dog, at vi forventer et SønderjyskE-hold, som ikke vil være tilfredse med et uafgjort resultat.

Skulle den stå 1-1 i slutningen af kampen, så tror vi på, at hjemmeholdet vil gå benhårdt efter sejren.

En sejr vil bringe SønderjyskE op på siden af AC Horsens og kun tre point efter AGF. Omvendt vil et nederlag gøre det umuligt for dem at nå førstepladsen i nedrykningsgruppen.

Både SønderjyskE og AGF har været involveret i nogle meget målrige kampe i foråret. For SønderjyskEs vedkommende har det mest af alt handlet om en utæt defensiv.

Hos AGF er det både en usikker defensiv og et forstærket angreb, hvor særligt Patrick Mortensen virker som et stærkt indkøb.

Se alle vores odds tips på fodbold her!

Niklas Backman mangler

AGF har vist sig at være ekstremt afhængige af den svenske midtstopper Niklas Backman, som stadig sidder ude på grund af den hjernerystelse, han fik tidligere på sæsonen.

Kigger man på AGFs kampe med og uden Niklas Backman, så er der kæmpe forskel:

11 kampe med Backman fuldtid: 5-6-0 (målscore: 12-4)

13 kampe uden Backman: 2-4-7 (20-28)

1 kamp med 37 minutter: 0-0-1 (2-3)

Det er altså to fuldstændigt forskellige hold alt efter om Backman spiller eller ej. Han er ikke med i AGFs trup til kampen imod SønderjyskE, så det bliver Frederik Tingager og Jesper Juelsgård i midterforsvaret.

Mens AGF har forstærket angrebet væsentligt med Patrick Mortensen, som kom frem til et hav af chancer i den seneste kamp imod AC Horsens, så har de også fået en god keeper i Kamil Grabara.

Han fejlede big time ved flere lejligheder for to uger siden, men er generelt en meget dygtig målmand.

Kun en af de seneste fem indbyrdes kampe er gået over 2,5 mål, mens omvendt, så er seks af de seneste 10 gået over, så statistikken kan som sædvanligt vendes og drejes til formålet.

Fraværet af Backman samt det faktum, at SønderjyskE skal have tre point er de afgørende argumenter for en kamp med mindst tre mål.

Over 2,5 mål – 1.95 – bet365

Find de bedste odds bonusser i Danmark!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.