Spanien – Kroatien: Odds, Tips & Spilforslag [16/06]

Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kampen Spanien – Kroatien gratis.

Odds på Spanien – Kroatien: Hvem vinder kampen?

Spanien er selvfølgelig favoritter i deres åbningskamp imod Kroatien, men det kan sagtens blive en tæt kamp. I modsætning til tidligere slutrunder, så har Spanien ikke længere en stjernespækket trup, men der er selvfølgelig nogle verdensstjerner.

Det samme kan egentlig siges om Kroatien, som stadig er ledet af legendariske Luka Modric.

Kroaterne har nærmest været bedre ved de seneste mesterskaber end Spanien har. Da de to hold mødtes ved EM i 2021, spillede de den nok mest ikoniske kamp. Spanien vandt 5-3 i Parken ved den lejlighed, men det bliver næppe lige så underholdende denne gang.

Bookmakerne giver omkring odds 1.90 på Spanien, mens Kroatien kan fås til hele 4.25.

Du kan få disse odds på Spanien – Kroatien hos Nye Expekt og Betinia:

Odds Nye Expekt Betinia
Spanien 1.90 1.87
Uafgjort 3.60 3.50
Kroatien 4.25 4.25

Odds tips og spilforslag til Spanien – Kroatien

Kampen ender uafgjort: 3.60 hos Nordicbet

Vi finder værdi i uafgjort til odds 3.60 hos Nordicbet i denne kamp. Udover, at de to hold er nogenlunde jævnbyrdige, så er det interessant at kigge på deres gruppe. Spanien og Kroatien er havnet i dødens pulje sammen med Italien og Albanien.

Derfor kan det tænkes, at begge hold vil være nogenlunde tilfredse med et uafgjort resultat i denne kamp. Man går selvfølgelig på banen for at vinde, men skulle der stå 1-1 i slutningen af kampen, så vil der næppe blive satses hovedløst.

Hvis man får et point i denne kamp, så vil man med en sejr imod Albanien være meget tæt på at være videre, da fire af de seks treere fra gruppespillet går videre til 1/8-finalerne.

Derfor giver det ekstra god mening at satse på en pointdeling, nu hvor det er en åbningskamp. Scenariet kunne sagtens være anderledes, hvis de havde mødt hinanden senere i gruppespillet.

Odds 3.60 er også i den høje ende, når man kigger på en uafgjort imellem to hold, der ikke er langt fra hinanden niveaumæssigt.

Det kommer i øvrigt til at føles som en hjemmebane for Kroatien, da der forventes at være omkring 40.000 kroater på lægterne i Berlin.

Spanien – Kroatien: Forventede startopstillinger

Spanien (4-2-3-1)

Unai Simon

Dani Carvajal – Robin Le Normand – Aymeric Laporte – Marc Cucurella

Rodri – Fabian Ruiz

Ferran Torres – Dani Olmo – Nico Williams

Alvaro Morata

Kroatien (4-2-3-1)

Dominik Livakovic

Josip Juranovic – Josip Sutalo – Josko Gvardiol – Borna Sosa

Marcelo Brozovic – Mateo Kovacic

Luka Ivanusec – Luka Modric – Mario Pasalic

Andrej Kramaric

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.