Spanien – Tyskland: Odds, Tips & Spilforslag [EM 2024]

Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien – Tyskland gratis!

Odds på Spanien – Tyskland: Hvem vinder kampen?

Bookmakerne forventer en meget lige kamp, hvor de har svært ved at udpege en favorit. Spanien har givetvis været det stærkeste hold under EM, men Tyskland har en stor hjemmebanefordel.

Du kan få følgende odds på Spanien – Tyskland hos de danske bettingsider:

Spanien vs Tyskland Udfald
Kampstart 05/07 18:00
No Odds Available

Odds tips og spilforslag til Spanien – Tyskland

Fredag den 5. juli er dagen hvor kvartfinalerne i dette års europamesterskab starter. Tyskland byder Spanien op til dans på stadionet i Stuttgart. Det er første gang i turneringen hvor vi for alvor får 2 af titel favoritterne at se mod hinanden.

Spanien har startet forrygende ud og på deres første 4 kampe har de scoret hele 9 mål, imens de kun har lukket 1 enkelt ind, det skete i ottendelsfinalen hvor de besejrede Georgien med 4-1.

Det er ikke kun Spanien som har været sprudlende, Tyskland har i deres første 4 kampe, scoret hele 10 gange, imens de har lukket 2 mål ind. Derfor går begge hold ind til kvartfinalen med en målscore på +8.

Selvom begge hold har haft held med at forsvare sig godt og været solide i defensiven, har de stadig ikke mødt nogle af de helt store nationer endnu, og med tanke på at både Spanien og Tyskland er forrygende i offensiven, forventer vi at Manuel Neuer og Unai Simon får en travl kamp hver i ser.

Vi forventer at begge hold fortsætter deres målscoringsevner og anbefaler derfor at du spiller på begge hold scorer, til odds 1.72 hos Bet365.

Udover det er det også værd at overveje at spille på over 2,5 mål i kampen, til odds 2.00 hos Bet365.

Eftersom vi forventer at begge hold får gang i angrebet, mener vi at det også er værd at spille på redninger, især af Unai Simon. Han har stået en rigtig god turnering og kun lukket 1 enkelt mål ind. Hvis du spiller på Unai Simon har over 2.5 redninger, giver det odds 1.53 hos Bet365.

Holdnyt og startopstillinger

Spanien stillede med normale startopstilling i forrige kamp og vi forventer ikke de store udskiftninger. Dog er det ikke umuligt at Alvaro Morata bliver udskiftet, efter hans skuffende præstation mod Georgien, men vi forventer ikke at der bliver lavet om på startopstillingen.

Spaniens forventede startopstilling (4-3-3)

Unai Simon

Dani Carvajal – Robin Le Normand – Aymeric Laporte – Marc Cucurella

Pedri – Rodri – Fabian Ruiz

Lamine Yamal – Alvaro Morata – Nico Williams

Tysklands forventede startopstilling (4-2-3-1)

Tyskland måtte undvære Jonathan Tah i kampen mod Danmark, grundet karantæne. Nu har forsvarsspilleren afsonet sin karantæne og bør derfor være klar til at indgå i startopstillingen igen.

David Raum kom også ind istedet for en velspillende Maximilian Mittelstädt. Det er stadig uvist, om Julian Nagelsmann blot skånede Maximilian Mittelstädt imod Danmark. Det er derfor spændende at se om det bliver til genvalg til David Raum. Vi forventer at Mittelstädt kommer tilbage i startopstillingen, grundet hans sikre og gode præstationer i gruppespillet.

Manuel Neuer

Joshua Kimmich – Antonio Rüdiger – Jonathan Tah – Maximillian Mittelstädt

Robert Andrich – Toni Kroos

Leroy Sane – Ilkay Gündogan – Jamal Musiala

Kai Havertz

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
18 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
04 juli, 2024
Læs spilforslag til Schweiz - Italien og vind mere, når du spiller på kampen.
27 juni, 2024