Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 12 sep, 2018

Odds tip: Tæt og målfattig kamp i Horsens

Superligaens eneste ubesejrede hold, AGF, skal søndag eftermiddag på en hård opgave imod AC Horsens, hvor vi kan forvente en tæt og intens fodboldkamp.

AC Horsens og AGF går ofte på banen for at gøre livet svært for modstandere i højere grad end de går op i at få deres eget spil op og køre.

I sidste sæson spillede AC Horsens uafgjort i hele 16 af 36 kampe totalt og i 10 ud af 18 hjemmekampe.

Det var vildest i grundspillet, hvor AC Horsens spillede uafgjort i hele 14 af 26 kampe, og det var som om, at holdet var en smule mindre disciplineret i slutspillet, hvor sæsonens mål allerede var mere end opfyldt.

De står overfor AGF, som de har spillet imod fem gange siden, at AC Horsens rykkede op til Superligaen igen.

Disse fem kampe er endt med to uafgjorte resultater, mens AGF har vundet to og AC Horsens en enkelt.

AGF har også for vane at spille mange uafgjorte kampe, og det skyldes selvfølgelig David Nielsens måde at stille holdet op på.

Der er lagt meget fokus på defensiven, og samtlige 10 markspillere skal bruge meget energi på at forsvare.

Tager man et kig på Superliga-stillingen i 2018 alene, så har AGF spillet uafgjort i 11 af 25 kampe, og der er ikke meget, der tyder på, at det ændrer sig synderligt meget.

AGF har spillet uafgjort i seks af otte kampe i denne sæson, og de kan egentlig også være tilfredse med at få et enkelt point imod AC Horsens, som ikke taber ret ofte på hjemmebane.

AGF-keeper er solgt

En usikkerhed omkring AGFs defensiv er, at man har solgt keeper Aleksandar Jovanovic til La Liga, og det er nu Oscar Whalley og Roman Mysak, der skal konkurrere om spilletiden i målet.

Jovanovic havde udviklet sig meget i sin tid i AGF, og han har reddet mange point til klubben i denne sæson.

Det bliver formentlig spanske Oscar Whalley, som kommer til at stå. Han debuterede i hjemmekampen imod Vendsyssel, og hvis man skal tro på, hvad de siger i AGF, så er han en stærk keeper.

Derudover, så er de to holds defensiver intakt, og det ligner bestemt et tæt og målfattigt opgør.

En kamp – to odds tips

Udover X’et, så spiller vi også på under 2,5 mål. Målfattige kampe har større sandsynlighed for at ende uafgjort, og de to spil går hånd i hånd.

Det bedste bud på et resultat er 1-1, og ingen af de to hold burde umiddelbart være utilfredse med et uafgjort resultat, men det kommer selvfølgelig an på kampens udvikling.

Du finder alle vores odds tips her.

X’et fås til 3,30 hos bet365, mens Betfair og Unibet tilbyder 3,25.

Under 2,5 mål fås til 1,67 hos Danske Spil og Nordicbet.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.