Odds Tips & Spilforslag til Superligaen | 18. runde

fc københavns stadion parken

28/02: FC København – AGF

Vores odds tip til Superliga-kampen FCK – AGF går på, at der kommer mindst tre mål i kampen, hvilket man får flotte 1.81 på.

FÅ 500 KRONER BONUS HOS COMEON VED OPRETTELSE!

Havde man spillet over 2,5 i alle Superliga-kampene i 2021, så har man ikke tjent mange penge. Der har været mange gode under-spots på grund af de elendige baner, men denne gang satser vi på mål.

FCK har fået et anderledes udtryk under Jess Thorup, og de kan ikke bruge noget andet end tre point i denne kamp.

Det er således ikke tilfældigt, at der er blevet scoret 16 mål i deres fire Superliga-kampe i 2021. Jonas Wind er i topform, mens Viktor Fischer er ved at blive afgørende igen. Hvis Mustapha Bundu pludselig begynder at ramme målet, så er det en ekstremt giftig FCK-offensiv.

AGFs første Superliga-kampe har været meget målfattige, og det er måske i det lys, at bookmakerne har sat deres odds.

Vi vælger dog at tro på, at de målfattige kampe skyldes de dårlige baner snarere end AGFs taktiske udtryk.

Der er heller ikke nogen grund til at dykke ned i de indbyrdes kampe, da Jess Thorups FCK-hold endnu har ikke mødt David Nielsens AGF-hold. Sidstnævnte har i øvrigt også bevæget sig i en mere offensiv retning på det seneste.

OBS: Den normale over 2,5 mål giver 1.80, mens du kan finde 1.81 på Asian over 2,5, som er identisk.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.