Odds Tip: Kan Kamil Wilczek gøre det onde ved sine landsmænd?

polen flag

Kamil Wilczek har i de senere år været Brøndbys klart vigtigste spiller. Han scorer mål på samlebånd, og uden ham havde Brøndby med garanti ikke stået i Europa League-kvalifikationen.

Bedste odds bonus

Hans målsnit er blevet bedre for hvert år, og i sidste sæson toppede han med 22 mål i 34 kampe i Superligaen.

Han har ligeledes været farlig i Europa League-kvalifikationskampene med ni kasser i 16 startere. Nu står han overfor sine landsmænd fra Lechia Gdansk, som han har scoret imod en enkelt gang.

Læs vores store optakt til Brøndby – Lechia Gdansk her!

Brøndby vil dominere kampen

Efter 2-1-nederlaget i Polen står det klart, at Brøndby skal frem på banen. Lechia Gdansk er generelt et defensivt hold, og de vil formentlig lade Brøndby have bolden i store dele af kampen – i hvert fald så længe de er på vej til at gå videre.

Det passer en boksspiller som Kamil Wilczek fantastisk, at Brøndby kommer til at presse på. Han scorer generelt sine mål i de kampe, hvor Brøndby dominerer, og hans seneste seks kasser er scoret på Brøndby Stadion, senest to imod OB.

Han kom ikke frem til noget som helst i den første kamp, men Brøndby var generelt dårlige, så det bør blive en helt anderledes kamp nu, hvor Brøndby er på hjemmebane foran et talstærkt publikum.

Brøndby bliver vurderet som ret store favoritter i forhold til, at de var klart dårligt i den første kamp. Det hænger selvfølgelig primært sammen med den enormt store hjemmebanefordel i europæisk fodbold og det faktum, at Brøndby skal frem og vinde kampen, hvis de vil gå videre.

Find den bedste odds bonus i Danmark her!

Wilczek er en målmaskine

Man behøver nok ikke beskrive Wilczeks målfarlighed, da alle fodboldfans i Danmark kender til hans kvaliteter.

Vi vil dog alligevel komme med noget statistik, der kan underbygge værdien i spillet.

I hele Wilczeks Brøndby-tid har han spillet 10.692 minutters fodbold med 77 kasser til følge, hvilket svarer til en kasse hvert 139. minut.

Det er blevet til syv kasser i de seneste fem hjemmekampe, så der er ingen tvivl om, at han føler sig godt tilpas foran Brøndbys fans.

Find vores andre odds tips her!

Stærk Gdansk-defensiv

Et minut ved spillet Lechia Gdansks defensiv, som var ret stærk i sidste sæson og vel egentlig nøglen til, at Lechia fik deres resultater.

De indkasserede 38 mål i 37 kampe i Ekstraklasa i sidste sæson, men den var dog mere hullet på udebane end hjemme.

I deres 18 udekampe lukkede de 22 mål ind, mens de indkasserede 17 på hjemmebane. De har spillet 0-0 i begge ligakampe i den nye sæson, mens de vandt 3-1 over de polske mestre Piast Gliwice i den polske Super Cup.

Det bliver en svær kamp, men Brøndby kommer frem til chancer, og de kommer med stor sandsynlighed til Kamil Wilczek.

Kamil Wilczek scorer – 2.50 – Danske Spil.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.