Odds tips og spilforslag til Champions League – 2020/2021

mch arena herning

Tirsdag den 15. september kl. 19.30

FC Midtjylland – Young Boys

FC Midtjylland fik en svær lodtrækning til den tredje kvalifikationsrunde, da de trak de schweiziske mestre fra Young Boys.

Grundet corona, så spilles dette opgør kun over en enkelt kamp, hvor FCM dog var heldige at få hjemmebanefordelen – UEFA tillader dog ikke tilskuere, så fordelen er mindre end under normale omstændigheder.

Young Boys spiller på kunstgræs hjemme på Stadion Wankdorf, og de er væsentlig dårligere på udebane end de er hjemme i Bern.

YB har overtaget tronen i schweizisk fodbold efter en lang periode med Basel-dominans, og de har væsentlig mere europæisk erfaring end de danske mestre fra FCM.

Der er fortsat en del usikkerheder, når man sætter sit spil 11 dage før kampstart, og det kan som bekendt gå begge veje.

112,57 % tilbagebetaling efter 161 tips: Se hele regnskabet!

Vi er dog ikke i tvivl om, at man ikke får 1.91 på Young Boys-avancement ved kampstart medmindre deres trup rammes af corona eller lignende.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.