Spilforslag: Christian Eriksen scorer imod Montenegro

Christian Eriksen blomstrer under Åge Hareide

Siden teenageårene har det stået klart, at Christian Eriksen har et enormt talent. Han viste det allerede i en ung alder i Ajax, for hvem han blev en stor profil i Æresdivisionen, og han er i gang med at slå sit navn fast i Premier League.

I Premier League har Eriksen scoret 33 gange i 141 kampe, og det er blevet til to kasser i indeværende sæson. Han kommer ikke ret meget i boksen, men han er en evig trussel fra distancen, hvorfra han scorer en god del af sine kasser.

Eriksen havde dog problemer med at slå til på landsholdet under Morten Olsen. Han scorede kun seks gange i 57 landskampe under den tidligere landstræner, men han har allerede lavet 10 mål i 14 landskampe under Åge Hareide.

Seks af disse mål er kommet i de otte VM-kvalkampe, vi har spillet i denne omgang, og særligt de seneste landskampe har været imponerende. Imod Polen scorede han på et fremragende langskudsmål, mens han skruede et frispark i kassen i Armenien.

Eriksen kom også på tavlen i den forrige Premier League-kamp for Tottenham, hvor han hurtigt opfangede en returbold imod West Ham, og generelt virker han meget målfarlig, og derfor spiller vi på, at Christian Eriksen scorer imod Montenegro.

Mange mål fra distancen

Selvom den seneste kasse fra Eriksen, imod West Ham, ikke var fra distancen, så har han scoret en stor del af sine mål udenfor feltet. Han er en kæmpe trussel på frispark, som han har scoret på seks gange i sin tid i Premier League ligesom, at han gjorde det imod Armenien.

Vi må antage, at Montenegro kommer til at stå rimeligt dybt på banen, og langskud kan blive en måde at lokke forsvaret frem på. Så længe han holder sig fra skader eller røde kort, så kommer han til at spille 90 minutter i Podgorica, og han er næsten vores bedste bud på en målscorer i kampen.

Vi anbefaler derfor at spille på Christian Eriksen til at score et mål i Montenegro – Danmark, som Unibet belønner med odds 3.45.

Har man mere temperament, så kan man overveje at spille på en scoring udenfor straffesparksfeltet, hvilket giver odds 11 hos Danske Spil. Eriksens klart bedste våben er hans fremragende spark, og han tager sjældent de sene løb i boksen, som f.eks. Thomas Delaney gør.

Vi bringer i øvrigt en stor optakt til landskampen i morgen, og Mesterbold vil ligeledes være tilstede på Stadion Pod Goricom, hvor kampen bliver spillet. Kom så Danmark!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.