Thomas Wolder Hedegaard photo
Thomas Wolder Hedegaard

- 18 jul, 2017

Spilforslag: Ferencvaros kan vinde returkampen imod FC Midtjylland

FC Midtjylland var heldige med udviklingen i den første kamp, hvor de indledningsvis blev kørt helt rundt af Ferencvaros, men et dumt ungarnsk rødt kort og et straffespark ændrede kampen fuldstændigt.

Med 4-2 har FCM et næsten perfekt udgangspunkt før returkampen torsdag aften. De kan tåle et mindre nederlag, og Ferencvaros skal op og score mindst tre mål før der er spænding om udfaldet.

FC Midtjylland fik tæsk i Brøndby

Efter det fine resultat i Budapest torsdag aften, skulle FC Midtjylland søndag aften på besøg hos Brøndby i Superligaen. Jess Thorup havde valgt at rotere på et par pladser, og især i forsvaret så sårbart ud efter, at Kristian Riis var kommet ind i stedet for Kian Hansen.

FC Midtjylland blev kørt fuldstændigt over i Brøndby, og når de samtidigt spillede så skidt i starten af kampen mod Ferencvaros, så kan man godt tvivle lidt på dagsformen i Herning.

Kampen endte 4-0, og det var ikke et mål for lidt. Brøndby var i hvert fald tættere på 5-0 end FCM var på en reducering.

Tvivl omkring Paul Onuachu

Paul Onuachu var FC Midtjyllands helt store profil i den forgangne sæson. Den store nigerianer lavede 17 mål i 35 Superliga-kampe, og deres spil er samtidigt bygget op omkring at Onuachu som targetman.

Han blev skadet i det første opgør i Budapest, og han måtte sidde ude til kampen mod Brøndby. Det hæmmede tydeligvis FC Midtjyllands spil, og der er tvivl omkring, hvorvidt han er klar til returkampen mod Ferencvaros.

Når midtstopperne ikke kan finde muligheder længere fremme på banen, så ender det oftest med en lang bold op til Onuachu, og det så vaklende ud, da de ikke længere havde den mulighed.

Selvom det betyder en del for spillet om Paul Onuachu bliver klar, så vælger vi at smide pengene på Ferencvaros allerede. FC Midtjylland er selvfølgelig favoritter, og hjemmebanefordelen er stor i europæisk fodbold, men odds 7.00 er simpelthen for højt på Ferencvaros.

FC Midtjylland – Ferencvaros: 2-tallet til odds 7.00 hos bet365.

Fact Checked

Faktatjekket af Thomas Wolder Hedegaard, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021