Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 7 sep, 2017

Spilforslag: Helsingør får point i Lyngby

Lad os bare slå det fast med det samme: Mange ting taler for en Lyngby-sejr, men bookmakerne har alligevel undervurderet Helsingør. Oprykkerne har mistet et par profiler, men de har fortsat et stærkt hold, og Superligaen har vist sig som en meget jævnbyrdig række.

Få odds bonus indbetaling!

Oprykkerne kan spille med i Superligaen

I mange år havde oprykkerne det særdeles svært i Superligaen, men den trend har ændret sig de senere år. Lyngby, AC Horsens og Silkeborg rykkede alle op i fjor, og de havde ikke de store vanskeligheder med at vænne sig til tempoet i Superligaen.

Lyngby endte med at tage bronzemedaljerne, mens Silkeborg og AC Horsens klarede frisag i nedrykningspuljerne. I denne sæson har Hobro overrasket meget positivt, og det gælder for så vidt også dagens spilobjekt Helsingør.

De har hentet tre sejre i de første syv runder, og de er endnu ikke blevet kørt midtover endnu. Deres dårligste præstation var på JYSK Park imod Silkeborg, hvor de fortjent tabte 1-4, men derudover har det set fint ud.

De mistede Rasmus Minor og Vito Mistrati umiddelbart efter oprykningen, og efter en god sæsonstart er både Mads Aaquist og Andre Riel blevet solgt til henholdsvis FC Nordsjælland og AGF. De har hentet en brasiliansk angriber ind som erstatning, men derudover er holdet det samme.

De vandt 2-0 over Randers FC i deres seneste kamp før landskampspausen, mens Lyngby fik stjålet et point med hjem fra Herning imod FC Midtjylland.

Lyngby er favoritter

Der hersker ingen tvivl om, at Lyngby er favoritter til kampen, men kampen er meget mere lige end oddsene fortæller. Lyngby har siden konkursen aldrig nogensinde givet under 1.80 igen i en Superliga-kamp, og det skal de heller ikke i dag.

Ligaen har vist sig meget jævnbyrdig, og alle hold kan slå alle. Lyngby har haft en hektisk sæsonstart i Superligaen, men det skyldes i høj grad de seks Europa League-kvalifikationskampe, de har spillet. Nu har de haft en lang pause, hvor alle spillerne igen kunne træne seriøst, og derfor forventer vi et bedre Lyngby-hold end det, vi har set i de første syv runder.

Omvendt kan Helsingør nok ikke holde kadencen på den lange bane, men 2.29 på, at de får point med hjem fra Lyngby er et flot spil.

Helt præcist, så spiller vi på FC Helsingør +1 (Europæisk handicap), hvilket er det samme spil som X2. Samme odds fås hos Betsafe

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.