Spilforslag: Danmark skal være favoritter imod Wales

Skal det danske landshold virkelig ikke være favoritter på udebane imod et relativt svagt waslisisk landshold? Det mener vi i hvert fald!

Bookmakerne har lagt ud med at vurdere Wales som favoritter til at vinde fredagens Nations League-kamp imod Danmark, men oddset er så småt i gang med at rykke sig. Vi finder dog fortsat værdi på Danmark!

Danmark taber meget sjældent

Det er sjældent man falder bagover, når man ser det danske landshold spille. De spiller en ret kontrolleret form for fodbold, hvor der ikke er ret mange chancer.

Omvendt, så er det virkelig sjældent, at vi taber fodboldkampe.

Åge Hareude overtog styringen for landsholdet den 1. marts 2016, og har siden da stået i spidsen for landsholdet i 30 kampe, hvoraf de fem er blevet tabt.

To af disse nederlag var ligegyldige venskabskampe i 2016 imod Skotland og Bosnien på straffespark, mens vi kort efter tabte to kvalkampe imod Polen og Montenegro.

Kigger man på kampene fra 2017 og 2018, så har vi spillet 20 landskampe, og kun tabt 1/8-finalen imod Kroatien på straffespark.

Der er tydeligvis en selvtillid holdet, som vi ikke har haft i mange år, og vi har egentlig også leveret udmærket siden VM.

Vi har slået Wales 2-0 hjemme i Århus uden de store problemer, hvorefter vi spillede en tør nullert i Dublin. Senest slog vi Østrig 2-0 i en venskabskamp, og det er værd at bemærke, at vi måtte undvære Christian Eriksen i de to sidstnævnte kampe, og han er tilbage i truppen nu.

Omvendt mangler vi anfører Simon Kjær, som har spillet fremrangende i de senere år. Han bliver dog formentlig erstattet af Andreas Bjelland, som kommmer til at spille ved siden af Mathias Zanka, og det er et fint forsvar.

Få de bedste odds bonusser her!

Danmark kan være tilfredse med uafgjort

Grunden til, at vi vælger en variant, hvor vi får pengene tilbage ved uafgjort er, at Danmark reelt set kan være tilfredse med en pointdeling.

Som det ser ud nu, så er uafgjort helt fint for Danmark så længe, at vi besejrer Irland i det sidste kamp. Wales skal dog frem at vinde kampen, hvis de skal vinde gruppen.

Kasper Schmeichel har ganske vist udtalt, at det er en must-win kamp for Danmark, men det er slet ikke sikkert, at Åge Hareide ser sådan på det.

Vi skal have gode chancer for besejre Irland på hjemmebane, og der er slet ikke grund til at satse mere end nødvendigt for at vinde kampen i Wales.

Danmark var bedre end Wales, da vi mødte dem i Århus for et par måneder siden. Christian Eriksen scorede begge vores mål, og hans betydning for landsholdet kan slet ikke undervurderes.

Da Tottenham-stjernen sad ude i de to seneste landskampe hang vores offensiv slet ikke sammen på samme måde.

Flere af vores offensive spillere, som eksempelvis Kasper Dolberg og Yussuf Poulsen, har været meget målfarlige for deres klubhold, så vi forventer et farligt, dansk angreb imod Wales.

Omvendt har walisernes store profiler ikke rigtigt bidt fra sig i klubberne.

Vi spiller på Danmark DNB. DNB betyder draw no bet, pengene tilbage ved uafgjort.

Læs i øvrigt hele vores optakt, hvor vi kommer ind på odds og live streaming her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.