Spilforslag: Lyngby får point imod AGF

Hvis du er fan af den danske Superliga, så bør du helt klart tænde fjernsynet eller finde et live stream, når Lyngby BK og AGF mødes lørdag den 24. februar kl. 16.00.

Kun fire point skiller Lyngby på 12. pladsen og AGF på 11. pladsen, og med kun fem kampe tilbage af Superligaens grundspil. Derfor er det ved at være sidste udkald for de to klubber, hvis de har tænkt sig at deltage i mesterskabsslutspillet, som består af ligaens seks bedste hold.

David Nielsen er for første gang tilbage på Lyngby Stadion siden han forlod klubben i efteråret til fordel for AGF. Selvom han – sammen med et stort team og et stærkt hold – udrettede flotte ting i klubben, så er det ikke alle Lyngby-fans, der er tilfredse med den måde, han forlod klubben på.

Bookmakerne tror på AGF

Det ligner på forhånd en meget lige kamp. AGF har et bedre hold spiller for spiller, mens Lyngby har hjemmebanefordelen, som har vist sig vigtig for de kongeblå i denne sæson.

Lyngby har hentet 12 af deres 19 point hjemme på Lyngby Stadion, hvor de har tabt fire af deres 10 kampe. Især på deres Jyllandsture har de haft det svært, og det er værd at bemærke, at holdet ikke længere overnatter på hotel dagen før kampene.

Bookmakerne har sat odds på kampen, og de hælder helt klart til AGF i dette match-up. Det er egentlig forståeligt nok, når man ser på, hvilke forberedelser, de to hold har haft til kampen.

AGF har vundet KMD Cup og Atlantic Cup i løbet af vinterpausen, og de har fået fire point i de første to forårskampe i Superligaen. Værd at bemærke er, at de har fået styr på defensiven, og de har endnu ikke lukket et mål ind.

Lyngby har haft en optakt fyldt med stress og halvintense træninger. Den manglende løn kostede desværre kontrakterne med Mikkel Rygaard, Bror Blume, Simon Strand, Oliver Kjærgaard og Casper Højer, som er skiftet til netop AGF.

Desværre for AGF, så er deres midterforsvar Nicklas Backman blevet skadet efter en hård duel i mandagens kamp imod SønderjyskE. Han kommer ikke til at spille imod Lyngby, og det kommer til at skabe lidt usikkerhed i forsvaret, da Pierre Kanstrup og Backman har været de foretrukne spillere under hele opstarten.

Vi spiller på Lyngby

Bookmakerne giver lidt omkring 2.12 på AGF i gennemsnit, og det er vores bedste overbevisning for lidt. De er et bedre hold end Lyngby, men ikke så meget, som de har vurderet.

Hjemmebanefordelen i Superligaen er relativt stor, og i denne sæson er kun 27 % af kampene endt med en udesejr.

Lyngby spillede en dårlig kamp imod Brøndby i premieren, men der var klare fremskridt i anden runde på JYSK Park i Silkeborg, hvor mange hold har haft det svært.

De bør få Mikkel Andersen tilbage på kassen, og generelt virker det rimeligt sandsynligt, at Lyngby ikke taber kampen.

Vi holder mellem 55 og 60 % på, at Lyngby får point imod AGF, og derfor er 1.80 ganske pænt betalt.

Find spillet under Asian handicap: Lyngby +0.50, hvilket er det samme som 1X.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.