Superligaen: Spilforslag til OB – Brøndby

Hovedargumentet for dette spil er Brøndbys spillestil under coach Alexander Zorniger. Siden hans ankomst til Vestegnen sidste sommer har Brøndbys kampe været meget underholdende, og det bliver ofte en omgang indianerfodbold.

Brøndby presser meget højt på banen, og kreerer mange chancer på at bryde modstanderen i nærheden af feltet. Det efterlader omvendt også meget plads i bagrummet fordi backkæden står så højt. Det er ikke svært at se, hvordan man skaber chancer imod Brøndby, men de færreste hold har haft succes med det.

I denne sæson har de dog haft lidt problemer på udebane, hvor de fortsat ikke har vundet endnu. De burde dog have hentet den imod Randers FC, og de var uheldige med at få en tidlig udvisning i den seneste udekamp imod AGF. Benedikt Röcker afsoner derfor karantæne til kampen i Odense.

OB har haft en meget rolig sæsonstart. Pointhøsten på ni point i syv kampe er tæt på at være acceptabel, men spillet har ikke været flydende. Anders K. Jacobsen har fået gang i målscoringen, og det kan blive en nøglen til succes for Kent Nielsens mandskab.

OB kommer ikke til at pakke sig helt ned, når Brøndby kommer på besøg. De har mange tekniske spillere på holdet, og de går på banen for at vinde. Vi forudser mange chancer i begge ender af banen, og det ligner umiddelbart en spændende kamp.

Mange hjørnespark i Brøndbys kampe

Nu til kernen: Brøndbys spillestil medfører mange hjørnespark. I sidste sæsons grundspil fik de i gennemsnit 7 hjørnespark pr. kamp, hvilket er flere end noget andet hold. OB fik 4,5 pr kamp, hvilket er meget gennemsnitligt for Superligaen. Bookmakerne plejer også at sætte hjørnesparkslinjen på 9,5 uanset, hvem der møder hinanden, og det er for lavt, når Brøndby er på banen.

I sidste sæson mødte OB og Brøndby hinanden to gange. Første kamp var på Brøndby Stadion, og da faldt 10 hjørnespark, mens der var 15 i kampen i Odense.

Brøndby har fastholdt samme spillestil i denne sæson, og de har endda forstærket truppen henover sommeren. Der har været over 9,5 hjørnespark i samtlige syv kampe.

Brøndbys kampe i denne sæson:

  • Brøndby IF – FC Midtjylland: 9-4 (13)
  • FC Nordsjælland – Brøndby IF: 7-11 (18)
  • Brøndby IF – Lyngby BK: 11-3 (14)
  • Brøndby IF – FC København: 11-1 (12)
  • Randers FC – Brøndby IF: 8-6 (14)
  • AGF – Brøndby IF: 4-8 (12)
  • Brøndby IF – AC Horsens: 6-5 (11)

Derfor prøver vi et spil over 9,5 hjørnespark hos bet365 til 1.80.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.