håndbold

Hele Danmark kommer til at sidde klistret til skærmene, når håndboldherrerne fredag aften møder Spanien i semifinalen ved VM i håndbold. Vi har samlet nogle af de bedste odds og har et spilforslag klar til dig!

  Vores odds tip til VM-semifinalen Danmark – Spanien går på, at Mikkel Hansen scorer mindst syv kasser i kampen.

  Se vores store optakt til Danmark - Spanien her!

  Dette skal dog gøres i de ordinære 60 minutter, da ekstra tid ikke tæller med i væddemålet. Væddemålet annulleres, hvis Mikkel Hansen slet ikke får spilletid i kampen.

  Odds tip til Danmark - Spanien: Mikkel Hansen scorer mindst 7 mål

  Medmindre venstre backen er blevet ramt af endnu et maveonde, så bør han spille hele kampen – i hvert fald i angrebsspillet.

  Mikkel Hansen kom meget sløvt fra start under denne VM-slutrunde, hvilket selvfølgelig også hænger sammen med, at vi mødte så overkommelige modstandere i gruppespillet (og mellemrunden), at Danmark sagtens kunne vinde uden ham.

  Sådan bliver det ikke i aften, når vi møder Spanien. Der forventes en meget tæt kamp, og så plejer det at være op til profiler som Niklas Landin, Mads Mensah og Mikkel Hansen at levere det ekstraordinære, som de har vist gentagende gange tidligere.

  Et kig på Mikkel Hansens slutrunde:

  • Danmark – Bahrain: 4 mål
  • Danmark – Argentina: 7 mål
  • Danmark – Qatar: 8 mål
  • Danmark – Egypten: 10 mål

  Han har arbejdet sig op gennem VM-slutrunden, og selvom han trak negative overskrifter efter brøleren imod Egypten, så må man formode, at han kommer toptændt tilbage.

  De spanske spillere er dygtige til at forsvare, og flere af dem har et indgående kendskab til Hansen. Danmark og Spanien har ikke mødt hinanden siden 2018, hvor Mikkel Hansen scorede seks gange i 25-22-sejren.

  MrGreen tilbyder fine odds 1.75 på, at Mikkel Hansen scorer over 6,5 mål. Til sammenligning giver Danske Spil 1.55 på dette spil, mens de tilbyder hele 2.30 på under 6,5 mål.

  Læs mere om MrGreen og deres flotte odds bonus her!


 • Danmark - Spanien

 • VM i Håndbold 2021
  29/01/2021
  20.30
 • Mikkel Hansen over 6,5 mål

 • Odds er fra 29/01 - 11.10

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.