Spiltip til Danmark – Spanien: Odds på VM-semifinalen 2021

håndbold

Vores odds tip til VM-semifinalen Danmark – Spanien går på, at Mikkel Hansen scorer mindst syv kasser i kampen.

Se vores store optakt til Danmark – Spanien her!

Dette skal dog gøres i de ordinære 60 minutter, da ekstra tid ikke tæller med i væddemålet. Væddemålet annulleres, hvis Mikkel Hansen slet ikke får spilletid i kampen.

Odds tip til Danmark – Spanien: Mikkel Hansen scorer mindst 7 mål

Medmindre venstre backen er blevet ramt af endnu et maveonde, så bør han spille hele kampen – i hvert fald i angrebsspillet.

Mikkel Hansen kom meget sløvt fra start under denne VM-slutrunde, hvilket selvfølgelig også hænger sammen med, at vi mødte så overkommelige modstandere i gruppespillet (og mellemrunden), at Danmark sagtens kunne vinde uden ham.

Sådan bliver det ikke i aften, når vi møder Spanien. Der forventes en meget tæt kamp, og så plejer det at være op til profiler som Niklas Landin, Mads Mensah og Mikkel Hansen at levere det ekstraordinære, som de har vist gentagende gange tidligere.

Et kig på Mikkel Hansens slutrunde:

  • Danmark – Bahrain: 4 mål
  • Danmark – Argentina: 7 mål
  • Danmark – Qatar: 8 mål
  • Danmark – Egypten: 10 mål

Han har arbejdet sig op gennem VM-slutrunden, og selvom han trak negative overskrifter efter brøleren imod Egypten, så må man formode, at han kommer toptændt tilbage.

De spanske spillere er dygtige til at forsvare, og flere af dem har et indgående kendskab til Hansen. Danmark og Spanien har ikke mødt hinanden siden 2018, hvor Mikkel Hansen scorede seks gange i 25-22-sejren.

MrGreen tilbyder fine odds 1.75 på, at Mikkel Hansen scorer over 6,5 mål. Til sammenligning giver Danske Spil 1.55 på dette spil, mens de tilbyder hele 2.30 på under 6,5 mål.

Læs mere om MrGreen og deres flotte odds bonus her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.