Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 14 nov, 2018

Odds tip til topkampen: Der kommer mål i Parken

Superligaens to klart bedste mandskaber støder sammen i Parken. FC København tager imod FC Midtjylland i en direkte kamp om mesterskabet, og det bør blive en meget underholdende kamp.

Der har været tryk på, når FCK og FCM har mødt hinanden over de senere år. Kampens store betydning kan lægge en dæmper på det offensive, satsede spil, men det ligner umiddelbart ikke de to hold at pakke sig.

Mens FC København i mange år var meget overlegne, når de mødte ulvene fra heden, så er situationen helt omvendt i øjeblikket.

FC Midtjylland har vundet de seneste fem kampe imod FCK, herunder to overbevisende sejre i denne sæson.

Begge de kampe blev dog spillet på MCH Arena, og det bør blive et anderledes stærkt FCK-mandskab hjemme i Parken.

Tvivl om Viktor Fischer

Noget, der dog kan tale imod spillet er tvivlen omkring FCK-profilen Viktor Fischer. Han har ikke fået spilletid siden 4-2-sejren over AGF den 28. oktober, men han virkede ikke særligt ramt af den skade i interviewet efter kampen.

Nu han har haft en måned på sidelinjen til at fokusere på sin skade, så han har haft god mulighed for at restituere, men der er meget stille i FCK omkring hans skade, så det er desværre ikke til at sige.

Det er et stort plus, hvis Fischer bliver klar til at møde sin tidligere klub, men der er alligevel stærke erstatninger klar, hvis han skulle sidde ude.

Læs også: Få markedets bedste odds bonusser

Statistikken taler for mål

Det er Superligaens klart mest målfarlige hold, der mødes i Parken. FCK og FC Midtjylland har scoret hhv. 41 og 35 mål i de første 16 runder af Superligaen, og den tætteste forfølger på den konto er Brøndby med 25.

Selvom de har stærke forsvarsspillere, så er det er samtidigt de to hold, der har spillet flest kampe med over 2,5 mål i denne sæson. 13/16 af FC Midtjyllands kampe er gået over, mens FCK ligger på 11/16.

Det bliver endnu bedre, hvis man kigger på de indbyrdes opgør mellem de to hold. Der er blevet scoret vanvittige 38 mål i de seneste 10 kampe mellem FCK og FCM, og der har umiddelbart ikke været taktiske ændringer på de to hold i lang tid.

FC København vil prøve at dominere kampen, som de altid gør i Parken, men FC Midtjylland vil formentlig ikke pakke sig ned. De vil forsøge at være farlige på nogle meget hurtige kanter som Awer Mabil og eventuelt Gustav Wikheim, som utroligt nok ikke starter hver gang.

Derudover er Paul Onuachu i topform med seks mål i de seneste fem Superliga-kampe, og han bliver svær for FCK-forsvaret at styre.

Alt i alt, så skal der være gode muligheder for en masse mål søndag aften. Der er 11 dage til kampstart, og der kan selvfølgelig komme skader inden da, men uanset hvad, så finder vi god værdi i et spil på over 2,5 mål hos bet365, som betaler 1.80 på det udfald (fra 14/11 – 08.36).

Find alle vores odds tips her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.