Odds Tip: Lyngby går ned i slutningen imod AGF

fodbold danmark

Odds tip: Uafgjort ved pausen og AGF til at vinde

Den sidste kamp i den fjerde spillerunde af Superligaen spilles mandag aften på Lyngby Stadion, hvor oprykkerne fra Lyngby BK tager imod AGF.

AGF er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men det kan sagtens gå hen, og blive en tæt kamp.

Lyngby kom fint fra start efter oprykningen til Superligaen med en 2-0-sejr over AaB, men har siden fået store nederlag imod OB og SønderjyskE med hhv. 4-1 og 3-0.

AGF startede med 1-1 på udebane imod Hobro, mens de senest har tabt smalt imod FCK og FC Midtjylland.

Se alle vores odds tips her!

Lyngby mangler fysikken

Mens Lyngby uden tvivl har det tekniske niveau til Superligaen og for så vidt også det taktiske, så halter det gevaldigt med fysikken.

Det hænger både sammen med, at de har mange unge spillere på holdet, og så har de stort set ikke haft nogen sommerpause efter en lang og opslidende sæson, som sluttede sent på grund af playoff-kampene imod Vendsyssel.

Derfor har Lyngby også være klart bedste i første halvleg i deres tre kampe. Imod AaB var de foran ved pausen, mens det stod uafgjort efter de første 45 minutter imod OB og SønderjyskE.

Men skal ikke konkludere for meget efter kun tre kampe, men det har været ret tydeligt, når man ser deres kampe, at de har store problemer i slutningen af kampene.

Imod AaB var de presset fuldstændigt i bund i den sidste halve time, og Frederik Gytkjær udtalte efter kampen, at han slet ikke havde mere luft i slutningen af kampen.

Imod OB kæmpede de bravt indtil 2-1-scoringen, hvorefter de faldt fuldstændigt sammen, og gav et hav af chancer væk.

Det samme kampbillede var tilfældet imod SønderjyskE, så selvom det med garanti er noget, de er klar over, så kan det samme meget vel gøre sig gældende imod AGF, som i hvert fald fysisk er langt stærkere.

Få bonus til odds!

AGF skal have en sejr i Lyngby

Der er ingen grund til at gå i panik over AGFs pointmæssigt dårlige start. De har allerede mødt Superligaens to stærkeste hold, hvor de har præsteret nogenlunde, men endnu et pointtab i Lyngby kan give lidt panderynker.

Alt andet end en plads i top seks vil være skuffende for AGF, som efterhånden har sammensat en stærk spillertrup, og der kan hurtigt komme et hul, hvis de ikke får tre point.

Selvom der efter kampen resterer yderligere 22 kampe af Superligaens grundspil, så vil AGF garanti gå benhårdt efter en sejr, hvis de ikke er foran i slutningen af kampen.

AGF har ikke scoret i de seneste fire kampe imod Lyngby, men der er sket meget i det seneste års tid, og Lyngby har ikke ret mange spillere tilbage fra dengang.

Der er ingen nyheder omkring skadessituationen, der har indflydelse på spillet.

Man kan overveje blot at spille på, at AGF vinder anden halvleg, men vi vælger den mere satsede version.

Halvleg/Fuldtid: X/2 – 5.40 – Unibet.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.