Superligaen: Odds tip til Vejle – Brøndby

odds tips spilforslag

Superliga-søndagen afsluttes i Vejle, hvor oprykkerne tager imod Brøndby. Brøndby er blevet tildelt en stor favoritværdighed, hvilket man ikke helt kan modsige sig.

Vejle ligger næstsidst med kun 16 point, mens Brøndby efterhånden er klatret tilbage, hvor de hører til, og vicemestrene har nu 27 point efter tre sejre på stribe.

Wilczek først på tavlen for Brøndby i Vejle.

Vores spilforslag i kampen handler dog om Brøndbys polske angriber, Kamil Wilczek. Vi sætter vores penge på, at Brøndbys første mål i kampen bliver scoret af Wilczek, og Danske Spil tilbyder en pæn betaling på det udfald.

Han har et imponerende målsnit i sin tid i Brøndby, som han skiftede til i vinterpausen i 2015. Dete r blevet til 45 kasser i 91 kampe, og i forhold til målsnittet, så er han i gang med sin foreløbeligt bedste sæson på Vestegnen.

Hans kontrakt udløber til sommer, og det virker ikke så sandsynligt, at han forlænger kontrakten med Brøndby, og derfor er han nok motiveret til at finde sin næste arbejdsgiver på en højere hylde.

Wilczek har scoret 12 mål i 18 kampe i denne sæson, og han har været den eneste Brøndby-spiller, der har holdt et højt og stabilt niveau i denne sæson, hvor holdet ikke har fungeret på samme måde som i de seneste to sæsoner.

Han er ikke noget teknisk vidunder, men træffer mange kloge beslutninger, og er vanvittigt dygtig til at opsøge de rigtige positioner i boksen

Find odds bonusser her!

Teemu Pukki er savnet i Brøndby

Wilczek er det klart bedste bud på en målscorer i kampen. Ingen af de andre angribere i Brøndby-truppen har ramt et stabilt niveau, og selvom Nikolai Laursen og Mikael Uhre har haft deres momenter, så er de langt fra Teemu Pukkis niveau.

I sidste rundes 1-0-sejr imod Hobro, hvor Simon Tibbling scorede kampens eneste mål, startede Ante Erceg inde ved siden af Wilczek, men han har været meget skuffende.

Medmindre han bliver skadet, så bør Wilczek spille alle 90 minutter, men det gør nok ikke den store forskel i forhold til denne spilvariant.

Man kan selvfølgelig overveje at spille Wilczek til blot at score i kampen, men man får ikke mere end 2.25, og værdien i dette spil bør være lidt højere.

Der forventes en relativt målrig kamp, og oddset på over 2,5 mål fås ikke højere end 1.72 i øjeblikket. Brøndby er ca. 1.60-favorit, så der forventes altså gode chancer for nogle Brøndby-kasser.

Kamil Wilczek scorer Brøndbys første mål – 3.95 – Danske Spil

Find alle vores odds tips her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2497 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.