Manchester United – Arsenal: Odds tip til storkampen

odds tips spilforslag

Midtugens Premier League-runde topper onsdag aften på Old Trafford, når kriseramte Manchester United tager imod Arsenal.

Det ligner på forhånd en meget jævnbyrdig kamp, som begge hold kan vinde, og det kan godt blive intenst.

Det er første gang i over to årtier, at hverken Sir Alex Ferguson eller Arsene Wenger vil være på sidelinjen til en kamp mellem Manchester United og Arsenal.

Vores odds tip i denne omgang handler dog specifikt om Manchester Uniteds defensive midtbanespiller Nemanja Matic. Vi mener nemlig, at der er relativt god mulighed for, at han får en ostemad i aftenens kamp – i hvert fald i forhold til prisen.

Han kommer formentlig til at spille som den bagerste af de tre midtbanespillere ved siden af Ander Herrera og Paul Pogba.

Stemningen på Manchester Uniteds hold er mildest talt dårlig, og pressen har i de seneste dage skrevet om, hvordan Jose Mourinho skulle have slagtet Pogba foran truppen ved at kalde ham en virus.

United har fortsat en negativ målscore i tabellen efter hele 14 kampe, og kommer de bagud imod Arsenal, så kan stemningen på banen blive ond.

– Se alle vores odds tips her!

Andre Marriner dømmer kampen

Det er en rutineret dommer, der har fået lov at dømme Manchester United – Arsenal. Andre Marrinner har dømt Premier League-kampe i over 10 år, så der burde ikke være risiko for, at han mister grebet om kampen, hvilket egentlig er negativt for spillet.

I denne sæson har han dømt 14 kampe, og kun uddelt 38 gule og to røde kort, og han giver generelt ikke ret mange kort.

Der forventes dog flere kort i en topkamp som United – Arsenal end der gør gennemsnitligt, og det gælder selvfølgelig også for Matic, som kommer til at stå overfor nogle hurtige og driblestærke spillere.

Matic får masser af kort

Nemanja Matic har aldrig været bleg for at trække et professionelt kort. Det er ikke fordi, at han er en hård hund, som laver direkte svinske tacklinger, hvilket hans to udvisninger i 253 ligakampe fortæller noget om.

Han får dog masser af gule kort – 59 i 253 ligakampe for Chelsea, Vitesse, Benfica og Manchester United. I 20.332 minutters ligafodbold, hvilket svarer til et gult kort for hvert 344. minut han spiller – altså et kort pr 3,82 kamp han spiller.

Bookmakerne forventer 4-5 kort i dagens kamp. Pinnacle har i skrivende stund en linje på 4.00 kort med 1.80 på over og 2.04 på under.

Det er værd at bemærke, at bet365 skiller sig ud med et odds på 5.50. Danske Spil (som dog ikke har en nej-mulighed) giver 2.75, mens Unibet ligger med 4.00 og 1.20 på nej.

Med et marked på 5.50 og 1.20 har vi altså en tilbagebetaling omkring de 100, hvilket er en god forudsætning for at sætte sit spil.

Der er endnu ikke nok likviditet på Betfair-børsen til, at man bruge prisen derinde til at sammenligne, men det ville være mærkværdigt, hvis den bliver solgt i dette leje.

Nemanja Matic til at få kort – 5.50 – bet365 (odds er fra 05/12 – 17.23)

– Find Danmarks højeste odds bonusser her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.