Spilforslag: Der kommer mange mål i Silkeborg

Målrigt i Silkeborg

Det ligner afgjort en målrig kamp mellem Silkeborg IF og FC Helsingør.

De to hold er endt i Superligaens Gruppe 2, hvor de også skal møde AGF og Hobro, og alle holdene møder hinanden to gange hver.

Silkeborg er presset til at vinde kampen. De ligger i øjeblikket på tredjepladsen i en gruppe med fire hold, og hvis de bliver på den position, så ville den stå på nedrykningsplayoff-kampe umiddelbart efter gruppespillet.

Det skal de for i alt verden undgå, og andet end en sejr på hjemmebane over FC Helsingør ville være katastrofalt.

Derfor forventer vi et Silkeborg-mandskab, der kommer frem over stepperne hjemme på JYSK Park, hvor de har spillet overbevisende siden indvielsen i september.

FC Helsingør plejer at spille friskt til, og det så vi blandt andet i Parken, hvor de – på trods af en dårlig start – gav FCK kamp til stregen. De tabte 4-3, men viste fine offensive kvaliteter, og det har egentlig været historien om Helsingør i denne sæson.

Oprykkerne går sjældent på banen for at lukke af. De har lukket 52 mål ind i 26 kampe og 32 mål i kun 13 udekampe.

De har endda været tvunget til at skifte målmand, da Mikkel Bruhn er blevet. Derfor stod Adrian Kappenberger i deres kamp imod FC Nordsjælland, som endte med en overraskende 1-0-sejr.

Man skal dog ikke lægge alt for meget i resultatet, da banen ikke var Superliga-fodbold værdig.

I denne kamp spiller de på det flotte kunstgræs-underlag i Silkeborg, og der er blevet spillet mange gode kampe på det stadion i denne sæson.

Man skal generelt ikke lægge alt for meget i holdenes tidligere kampe i foråret, da de fleste er blevet spillet på håbløse baner.

Der bliver dog altid spillet god fodbold på JYSK Park, hvor Silkeborg-spillerne har været dygtige i år.

9 af Silkeborgs 13 hjemmekampe er endt med mindst 3 mål. Helsingør var på besøg i femte spillerunde, og da tabte de 4-1 til Silkeborg. 8 af Helsingørs 13 udekampe er endt med over 2,5 mål, så vi har statistikken på vores side uanset.

Spil hos bet365

Vi bliver belønnet med odds 1.825 for mindst tre mål i kampen mellem Helsingør og Silkeborg, og det har vi valgt at spille på.

Hos bet365 kan du spille både spille over 2,5 mål normalt og under ”Asian”, og det sidstnævnte, du skal finde.

Silkeborg IF – FC Helsingør -> Asian -> Over 2,5 mål til 1.825.

Odds er fra 28/03 – 16.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.