SønderjyskE får point imod Brøndby

Brøndby ligger fortjent på Superligaens førsteplads, og de har været Danmarks bedste hold i 2017/2018-sæsonen. De kommer ind til kampen i Haderslev med otte sejre på stribe, og derfor kan det virke idiotisk at smide penge på, at de ikke fortsætter stimen.

Alligevel virker det til, at bookmakerne undervurderer SønderjyskE en smule for de er ligeledes midt i en glimrende periode.

Efter 10 kampe uden sejr, men alligevel med fint spil, fik SønderjyskE sluttet stimen med en flot 3-0-sejr imod OB på udebane. Herefter mødte de FCK hjemme på Sydbank Park, og her vandt de deres første sejr over københavnerne i Superliga-regi med endnu en 3-0-sejr.

Herefter vandt de 2-0 i Randers, og i tirsdags vandt de nemt 4-1 over Jammerbugt i DBU Pokalen.

De er nu kun fire point efter OB på sjettepladsen, og de har dermed sat kursen imod mesterskabsslutspillet.

Tilbud: Odds bonus uden indbetaling

Brøndby kommer til at dominere

Der er hesker ingen tvivl om, hvilket af de to hold, der er stærkest. Brøndby kommer til sidde tungt på spillet, men SønderjyskE står relativt godt overfor det kaotiske kampbillede, som vi uden tvivl kommer til at se.

Brøndby var værter, da SønderjyskE besøgte Brøndby Stadion den 1. oktober, og her vandt de blå-gule overlegent med 4-0. Der var stor forskel på de to hold, og sejren var helt fortjent.

Brøndby har dog langt fra været lige så stærke på udebane i denne sæson. Vi skulle helt hen til den 24. september før Brøndby vandt deres første udekamp, og generelt har kampene været meget mere tætte.

I sidste weekend vandt Brøndby 3-1 på JYSK Park i Silkeborg, men hjemmeholdet var faktisk dominerende i store dele af kampen, og det var egentlig ikke videre fortjent.

Silkeborg-forsvaret var dårlige i de afgørende situationer, og det bliver nøglen for SønderjyskE, hvis de skal have point med fra kampen.

Mikael Uhre kan blive nøglen for SønderjyskE

SønderjyskE har en rigtigt spændende, ung angriber i Mikael Uhre, og han kan blive meget vigtig imod Brøndby. Han spiller øverst på toppen i en 4-5-1-formation, og han bliver formentlig manden, der skal sætte chancerne i kassen.

Uhre er en bevægelig angriber, der kan blive meget giftig imod den tunge Brøndby-bagkæde. Midterforsvaret med Benedikt Röcker og Paulus Arajuuri er meget langsomt, men de er begge to dygtige til at læse spillet ligesom, at de er meget duelstærke.

Hvis SønderjyskE kan sætte Uhre op i de rigtige situationer, så kan han blive gift for Brøndby, men hvis de sender indlæg ind imod ham, så bliver det meget svært.

Der er ingen tvivl om, at Brøndby har det stærkeste hold, og de skal da også være klare favoritter til at vinde kampen. 2.30 på, at SønderjyskE får mindst et point virker dog som et solidt odds, og det lyder anbefalingen på.

Du får odds 2.30 hos Unibet på SønderjyskE +0.50 asian handicap, hvilket svarer til dobbeltchance 1X. Spillet tabes ved en udesejr, men vindes, hvis kampen ender uafgjort eller hvis SønderjyskE vinder kampen.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.