superliga fodbold

Se vores gratis odds tips til weekendens Superliga-kampe her!

  AGF - Brøndby

  Vores odds tip til AGF – Brøndby går på, at Jesper Lindstrøm scorer i kampen, hvilket man får en overraskende flot betaling på.

  Jesper Lindstrøm er netop blevet kåret til månedens spiller i Superligaen, og man kan vel egentlig godt argumentere for, at han har været sæsonens bedste spiller i de første 10 runder.

  Brøndby er underdogs til aftenens kamp i Århus, men AGF-defensiven har været langt fra sidste sæsons stabilitet, og der bør komme chancer til gæsterne.

  Vi formoder, at Nicolai Poulsen kommer til at træde Jobbe over tæerne i 90 minutter, men mon ikke han vride sig fri.

  Lindstrøm har scoret syv gange i de første 10 kampe – heraf fire i de seneste tre kampe. Han kommer ikke til at fastholde dette snit, da han for tiden sparker alt i kassen, men vi kan aldrig komme under 30 % på en scoring i mandagens kamp.

  Der er værdi hos stort set alle bookmakere med dansk licens.

  I skrivende stund er Cashpoint højest med 3.60.

  I øvrigt kan du få 3.55 hos Mr Green Sport og andre kambi-bookmakere.


 • AGF - Brøndby IF

 • Superligaen
  07/12/2020
  19:00
 • Jesper Lindstrøm scorer

 • Odds er fra 07/12 - 16.40

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.

  Vejle – FC Midtjylland

  Vores odds tip til Vejle – FC Midtjylland går på, at mestrene fra Midtjylland vinder kampen.

  Ganske vist har FC Midtjylland ikke helt ramt topniveauet i denne sæson, hvilket selvfølgelig også skyldes deres Champions League-kampe, som ligger ekstremt tæt.

  De har ikke længere noget at spille for i CL, hvorfor de nu skal tilbage på førstepladsen i Superligaen. Hverken Pione Sisto eller Erik Sviatchenko kom på banen i tirsdagens udekamp imod Atalanta, hvor holdet i øvrigt præsterede flot, og fik et point med hjem.

  Det bør give spillerne et selvtillidsboost, som de kan tage med hjem til Superligaen.

  Efter en flot start, så er Vejle gået lidt døde i det. I de seneste to kampe har de helt fortjent tabt imod Brøndby og AC Horsens.

  Vejle lå nummer et i Superligaen, da man opdagede for høje værdier i Raphael Dwamenas hjertetest. Det gjorde de den 26. oktober, og samme dag besejrede de AaB på udebane med 3-1 efter en flot kamp.

  Siden har Vejle ikke vundet en Superliga-kamp, og præstationerne er blevet dårligere. Man kan forestille sig, at det har været et hårdt tab for klubben. Siden har Wahid Faghir spillet på toppen, og det 17-årige stortalent har fortsat mange udsving.

  Derudover sidder vigtige Allan Sousa ude med karantæne. FC Midtjylland håber på at få Jens-Lys Cajuste tilbage efter den positive coronatest.

  Fin betaling på en FC Midtjylland-sejr.


 • Vejle - FC Midtjylland

 • Superligaen
  05/12/2020
  16:00
 • FC Midtjylland vinder

 • Odds er fra 04/12 - 14.07

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.